EK 2021
10/11/20203 reacties

Acht landenteams strijden voor laatste vier EK-tickets

Acht landenteams strijden voor laatste vier EK-tickets
Aanstaande donderdag spelen er nog acht landen tegen elkaar om deel te mogen nemen aan het EK van volgend jaar. Voor de acht landenteams liggen nog vier tickets klaar om mee te kunnen strijden voor het Europese kampioenschap. Welk landenteam zie jij straks wel op het EK staan en welke ploegen moeten afhaken? De winnaar van Georgië – Noord-Macedonië komt in Poule C bij Nederland te zitten! Voorspel de winnaars en check de hoogste odds bij VoetbalGokken.nl.

Statistieken

De landen die door zijn gestoten naar deze finaleronde zijn Georgië, Noord-Macedonië, Hongarije, IJsland, Noord-Ierland, Slowakije, Servië en Schotland. Deze landen kwalificeerden zich in de vorige Nations League door als beste nummer drie of nummer vier in de poule te eindigen. Vervolgens hebben de teams al een heel traject afgewerkt en zijn dit de acht landen die over zijn gebleven om nog kans te maken op het EK dat volgend jaar in meerdere Europese landen - waaronder Nederland, zal worden gehouden.

Finale Noord-Ierland – Slowakije

Eén van de meest in het oog springende duels is die tussen Noord-Ierland en Slowakije. De Noord-Ieren versloegen in de halve finale Bosnië en Herzegovina met 1-2. De ploeg van bondscoach Ian Baraclough is hierdoor met zijn land nog maar één stap verwijderd van het EK 2021. De beste voetballers van Slowakije moeten dan uitgeschakeld worden in het Windsor Park te Belfast. Slowakije schakelde om haar beurt Ierland uit in de halve finale: 1-0.

Head 2 Head

Noord-Ierland en Slowakije speelde driemaal eerder tegen elkaar. In 2016 eindigde een vriendschappelijk duel in een gelijkspel 0-0. In 2009 en 2008 speelden de teams ook tegen elkaar en tweemaal waren de Slowaken de sterkste van de twee: 0-2 en 2-1 zijn daar de cijfers van.

Quoteringen

Bij Koning TOTO wordt voor deze wedstrijd de hoogste odd uitgekeerd als het een gelijkspel wordt na negentig minuten speeltijd. Jouw inleg wordt x 2.85 keer meer waard als er een verlenging van de wedstrijd volgt om een winnaar te krijgen. Wint Noord-Ierland? Dan wordt jouw speelbedrag x 2.70 keer beloond. Een overwinning van Slowakije en dus deelname aan het EK staat met x 2.80 keer de inleg iets hoger genoteerd.

Finale Servië – Schotland

Ook Servië en Schotland zijn nog in de race voor het EK, dat normaal gesproken afgelopen zomer al gespeeld zou zijn, maar om bekende redenen is verschoven naar volgend jaar. Servië schakelde Noorwegen uit in de halve finales van deze promotiecampagne met 1-2. Daar was ook een verlening van de wedstrijd voor nodig, want na negentig minuten stond de stand op 1-1 en in de extra tijd gaf Servië de Noren de genadeklap door eenmaal te scoren: 1-2. Schotland rekende af met Israël. De ploeg van bondscoach Steve Clarke moest daarvoor wel strafschoppen gaan nemen om de Israëliërs uit te schakelen.

Head 2 Head

Eenmaal eerder troffen de landen elkaar voor een WK kwalificatie. In maart 2013 was dat voor het laatst en wist Servië thuis met 2-0 te winnen van de Schotten. In Schotland eindigden de wedstrijd zoals het begon met 0-0.

Quoteringen Servië – Schotland

De bookmakers hebben duidelijk vertrouwen in een EK-ticket voor de Serviërs. De quotering voor een Schotse overwinning staat met x 5.20 keer je inleg dan ook het hoogst genoteerd voor dit duel. Een gelijkspel in het Rajko Mitić stadion te Belgrado levert je x 3.50 keer de inleg op. Een overwinning van Servië staat op x 1.66 keer je speelbedrag bij de TOTO.

Finale Hongarije - IJsland

Hongarije deed in 2016 mee aan het EK in Frankrijk en krijgt daar ook dit keer de kans weer voor om deel te nemen aan het Europese kampioenschapstoernooi. De Hongaren moeten dan wel in de Puskás Aréna te Boedapest zien af te rekenen met IJsland. De IJslanders namen in 2016 hun alle eerste EK mee en zullen dat succes graag nog eens willen meemaken. IJsland won de halve finale met 2-1 van Roemenië en Hongarije versloeg Bulgarije met 1-3.

Head 2 Head

Hongarije en IJsland speelden op het EK 2016 tegen elkaar in dezelfde poule. Het groepsduel werd met 1-1 gelijkgespeeld. In 2011 speelden de teams een vriendschappelijke wedstrijd en Hongarije was daarin met 4-0 veel te sterk voor de IJslanders.

Quoteringen Hongarije - IJsland

De quoteringen zijn ook voor dit duel hoog ingedeeld. De hoogste odd van dit duel vind je in het 1X2 spelsysteem bij een gelijkspel: x 3.10 keer de inleg wordt er dan uitbetaald. Wint IJsland? Dan staat er met x 3.00 keer de inleg ook een hoge odd voor je gereed. Een overwinning en dus een ticket voor de Hongaren levert jou x 2.38 keer het speelbedrag op.

Finale Georgië – Noord-Macedonië

Twee landen die nog nooit hebben deelgenomen aan een Europees of Wereld kampioenschap zijn Georgië en Noord-Macedonië. Dit keer gaan ze onderling uitmaken welk land er volgend jaar voor het eerst mag deelnemen aan het EK. De winnaar komt in Poule C, waarin ook Nederland zit.Georgië wist in de vorige ronde als finalist van het veld te stappen door Wit-Rusland met 1-0 te verslaan. Noord-Macedonië schakelde Kosovo uit met 2-1. De finale wordt donderdag gespeeld in de Boris Paichadze Dinamo Arena te Tbilisi (Georgië).

Head 2 Head

Georgië en Noord-Macedonië spelen dit huidige Nations League C seizoen bij elkaar in Poule 2. In deze groep staat Noord-Macedonië eerste met 6 punten en volgt Georgië vanop de tweede plek met evenveel punten. Armenië en Estland volgen de landen op de derde en vierde plek. Georgië en Noord-Macedonië hebben al tweemaal tegen elkaar gespeeld en beide duels werden met 1-1 gelijkgespeeld.

Quoteringen Georgië – Noord-Macedonië

Wie speelt er volgend jaar op het EK tegen Nederland? Laat je voorspelling achter bij VoetbalGokken.nl en pak die winst! Momenteel wordt er voor een overwinning van Noord-Macedonië de hoogste odd van deze wedstrijd x 2.85 keer de inleg gehanteerd. Een gelijkspel na negentig minuten speeltijd is bij de bookies goed voor een beloning van x 2.80 keer je speelbedrag. Wint Noord-Macedonië haar allereerste EK-ticket ooit volgens jou? De odd voor een zege van Noord-Macedonië is met x 2.65 keer je speelbedrag meer de moeite waard om in te zetten op de Noord-Macedoniërs.
De vier EK-Kwalificatie finales worden op donderdag 12 november gespeeld. De wedstrijd Georgië – Noord-Macedonië begint al om 18:00 uur. De andere wedstrijden Hongarije – IJsland, Noord-Ierland – Slowakije en Servië – Schotland beginnen allen om 20:45 uur aan de finale. Wil jij bonussen scoren aan de laatste kwalificatierondes van het EK 2021? Houd de actuele quoteringen van de TOTO scherp in de gaten of speel live mee op jouw favoriet via VoetbalGokken.nl!

De beste Online Bookmakers