Die Manschaft via Wit Rusland naar EK Voetbal?

Dit bericht delen

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd
12 november 2019     1 REACTIE

Komende zaterdag wanneer Oranje tegen Noord Ierland speelt, nemen de Duitsers het op tegen Wit Rusland. Duitsland is een directe concurrent voor de koppositie in Poule C. Naast Nederland en Duitsland is ook Noord Ireland nog in de race voor een ticket naar EK Voetbal 2020. Voor de Wit Russen is die kans bekeken en dat kan nog weleens een voordeel zijn voor Die Mannschaft die bovendien in eigen huis mogen spelen. Bij de TOTO regent voorspellingen voor dit duel en dat zorg voor keiharde hoge odds!

Jochem Löw: “We moeten winnen van Wit Rusland”

Bondscoach Jochem Löw staat met zijn ploeg op de tweede plek in de poule en deelt de koppositie met Oranje. Om als eerste in de poule te eindigen, hebben de Duitsers een overwinning hard nodig. Thuis wordt er zaterdag gestreden tegen Wit Rusland en volgende week rest de thuiswedstrijd tegen de Noord Ieren waar Oranje zaterdagavond tegen zullen spelen. Löw beseft dat het er nu om zal gaan.  “We zullen wat moeten laten zien”, is de conclusie van de bondscoach. “We staan weer onder druk, maar moeten ons hoofd erbij houden. Als we van Wit Rusland en Noord Ierland winnen, staan we er goed voor richting het EK.”

Duitsland wint de wedstrijd
1.06
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
13.00
Wit-Rusland wint de wedstrijd
21.00

“Een spannende week”

De bondscoach verheugt zich dan ook op de komst van de nummer vier van de poule, want in dat duel kan de eerste stap gezet worden richting plaatsing. “Het wordt een spannende en interessante week. Als we twee keer winnen, gaan we naar het EK”, zegt Löw, die de uitwedstrijd in Wit Rusland moest missen. De bondscoach zit er

Lappenmand

De bondscoach kan zaterdag en dinsdag weer beschikken over verdedigers Matthias Ginter, Jonathan Tah en Nico Schulz die hersteld zijn van blessuren. Ook de middenvelders Toni Kroos en Leon Goretzka zijn weer beschikbaar.

Verjonging zet door

Een terugkeer van eerder afgeschreven oudgedienden, onder wie verdediger Mats Hummels, is volgens Löw niet aan de orde. “We zijn de weg van verjonging ingeslagen. Daar houden we aan vast”, zegt Löw die toegeeft dat zijn ploeg nog niet geheel naar wens verloopt. Vooral in de thuiswedstrijd tegen Oranje was zijn team de weg kwijt. “Ik had gehoopt dat we met de ontwikkeling van een nieuw elftal op dit moment verder waren geweest. Juist in deze fase van opbouw is een bepaalde continuïteit belangrijk. Door de vele blessures moesten we echter steeds in wisselende samenstelling spelen”, aldus Löw die tegen Wit Rusland en Noord Ierland zijn team weer bijna compleet heeft.

Igor Kriushenko: “Instelling tegen Duitsland niet anders”

Kwalificatie voor het Europees kampioenschap voetbal 2020 is voor de Wit Russen niet mogelijk. Toch wil bondscoach Igor Kriushenko in de resterende wedstrijden tonen dat zijn land wel degelijk mee kan op dit niveau. Volgende week speelt Wit Rusland een oefenwedstrijd tegen Montenegro, om extra vertrouwen te tanken. Kriushenko: “Tijdens de voorbije EK kwalificatie wedstrijden deden we op alle vlakken onder voor de rest”, zegt de bondscoach duidelijk teleurgesteld.

“Goed voor de dag komen” 

De bondscoach heeft wel ontdekt waar de zwakte plekken van zijn ploeg zitten en die informatie moet hem helpen tegen de Duitsers een vuist te maken. “Verdedigend gezien moet het beter, we maakten veel te veel fouten en er ontbrak wat scherpte”, analyseert hij.

Ervaringen

De bondscoach van Wit Rusland gebruikt in zijn voorbereiding op de komende wedstrijd ook de ervaringen uit het duel begin deze zomer tegen Duitsland in Minsk. “We hadden een plan om Duitsland in ons land te verslaan, maar wij zijn daar niet in geslaagd. We sloegen niet toe op de momenten dat dat had gemoeten.” Ondanks dat wil de bondscoach niet veel veranderen aan zijn selectie voor de wedstrijd in Duitsland. “Onze instelling zal niet anders zijn dan normaal. Het zijn EK-kwalificatiewedstrijden en daarin willen we goed voor de dag komen.”

Statistieken

In Poule C maken alleen Nederland, Duitsland en Noord Ierland nog kans op een ticket naar het EK van 2020. Oranje staat eerste in de poule en dat komt omdat de onderlinge resultaten met Duitsland net iets beter zijn. Beide landen hebben vijftien punten en met nog twee wedstrijden voor de boeg is er nog heel veel mogelijk. Ook voor Noord Ierland is er nog een kans. Met twaalf punten staan de Noord Ieren derde. De Noord Ieren hebben wel het zwaarste programma. Na het thuisduel tegen Oranje spelen de Noord Ieren nog uit tegen Die Mannschaft. Voor de Wit Russen is het met vier punten nu al een uitzichtloze situatie, ongeacht het resultaat tegen de Duitsers.

Head 2 Head

In juni van dit jaar ging de Duitse formatie op pad naar Wit Rusland en wisten daar met twee doelpunten (0-2) de wedstrijd succesvol af te sluiten. In 2008 had Die Mannschaft het een stuk lastiger tegen het toenmalige elftal van Wit Rusland. Het vriendschappelijke duel – dat in Duitsland werd gespeeld – eindigden destijds in een 2-2 gelijkspel.

Huidige vorm Duitsland

Het Duitse elftal is de laatste tijd flink verjongt en daarmee lijkt bondscoach Low Die Mannschaft weer op de rail te hebben gezet. In de poulewedstrijden verloor Duitsland alleen maar van Oranje (2-4). Een overwinning waar overigens nog lang over gesproken zal worden, zeker in Nederland . In de poule moest vooral het arme Estland het bezuren. De Duitsers pakten de Essen hard aan door ze thuis met 0-3 en uit met maar liefst 8-0 te verslaan. Tussendoor rekenden de Duitsers ook nog af met de andere landen in de poule en tankte extra vertrouwen door een vriendschappelijke duel  tegen Argentinië met 2-2 af te sluiten.

Huidige vorm Wit Rusland

Voor de Wit Russen is het EK dus definitief uit zicht. De ploeg van bondscoach Kriushenko gaat niet mee naar de eindronde. In de poulefase wist Wit Rusland alleen maar punten te verdienen tegen Estland. Het team van Kriushenko won uit met 1-2 en kwam in de thuiswedstrijd in het Dinamo stadion in Minsk niet verder dan 0-0. Tot overmaat van ramp werd tussentijds de vriendschappelijke wedstrijd in en tegen Wales ook nog eens verloren: 1-0.

Lappenmand

Bij de Duitse formatie zullen de spelers Niklas Süle, Leroy Sané, Marcel Halstenberg, Thilo Kehrer en Kevin Trapp wegens blessureleed nog ontbreken.

Prognose

Volgens ons gaat Oranje het nog lastig krijgen om de eerste plek vast te houden, want de Duitsers gaan volgens gewoon winnen van Wit Rusland. Wij vullen dan ook een 3-0 zege voor Die Mannschaft in op ons wedformulier van TOTO!

Quoteringen Duitsland – Wit Rusland

De quoteringen bij Koning TOTO zijn om de vingers bij af te likken. De hoogste odd van deze wedstrijd staat genoteerd bij een overwinning van Wit Rusland: x 21.00 keer je inleg.

Voor een gelijkspel in het Duitse Mönchengladbach noteert de TOTO met x 13.00 keer je speelbedrag nog een zeer hoge quotering! Denk je dat de Duitse ploeg thuis gaat winnen van de Wit Russen? Vul dan in het 1X2 spelsysteem een 1 in en ontvang je inleg x 1.06 keer terug als Die Mannschaft zaterdag daadwerkelijk aan het langste eind trekt.

De EK kwalificatie wedstrijd Duitsland – Wit Rusland wordt op zaterdag 16 november om 20:45 uur gespeeld en de aftrap vindt plaats in het Borussia Park te Mönchengladbach. Winnen Löw en zijn team van de Wit Russen en blijven zij daarmee in de strijd met Oranje om de eerste plek? Of geeft Wit Rusland zich nog niet gewonnen en slaan ze toe waardoor ze ook ht Nederlands elftal een handje helpen? Gun jezelf de kans op een hoge bonus en speel mee via TOTO.nl!


Reacties

thegambler
14 november 2019

Hopelijk weten de Wit-Russen hoe ze Duitsland moeten aanpakken

2 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

18 juni 2021     1 REACTIE

Pakt Oranje ook de volle buit tegen Noord-Macedonië?

Het Nederlands elftal staat eerste in Groep C van de EURO2020 en is zeker van een plek in de achtste finales. Om de e...

Lees meer
18 juni 2021     2 REACTIES

Wie wordt de winnaar bij Spanje – Polen?

Aanstaande zaterdag wordt in Sevilla de EK wedstrijd Spanje – Polen gespeeld. In Groep E staan Slowakije en Zweden bo...

Lees meer
18 juni 2021     3 REACTIES

Kan Portugal ook van Duitsland winnen?

Aanstaande zaterdag gaan Portugal en Duitsland tegen elkaar strijden voor de beste plek in Groep F. In de ‘poule des ...

Lees meer
18 juni 2021     1 REACTIE

Italië en Wales strijden om beste plek in Groep A

In Groep A gaan Italië en Wales zondag tegen elkaar de strijd aan om de beste positie in de poule. De Italianen staan...

Lees meer
Eerlijke informatie
Altijd up-to-date
De beste bonussen
Win strategieën