EK 2021
12/06/2021 0 reacties

Frankrijk start tegen Duitsland in Groep F op EK 2020

Frankrijk start tegen Duitsland in Groep F op EK 2020

Het EK 2020 is nog maar net uit de startblokken en er staat al een wedstrijd gepland dat heel goed een finale had kunnen zijn. Aanstaande dinsdag gaan Frankrijk en Duitsland het tegen elkaar opnemen in Groep F. VoetbalGokken.nl wil van deze topper niets missen en heeft de hoogste pre-odds die er voor dit duel worden gehanteerd alvast voor je opgezocht. Denk jij te weten welke ploeg deze kraker wint?

Didier Deschamps: “Duitsland blijft Duitsland”

Als regerend wereldkampioen gaat Frankrijk dit EK opnieuw proberen de titel te pakken. Maar zover is het nog lang niet voor Les Bleus, want eerst moet de ijzersterke Groep F overleefd worden. De Fransen trappen het EK af tegen Duitsland en dat is volgens bondscoach Didier Deschamps niet zomaar een tegenstander. “Duitsland blijft Duitsland. Dat team is gewoon heel erg sterk”, zegt Deschamps aan het begin van zijn vooruitblik op de topper.

“Wij willen allebei drie punten pakken”

Winnen van Duitsland zal een mooi begin zijn aan de groepsfase vindt Deschamps, want er moet ook nog aangetreden worden tegen Portugal en Hongarije. “Met de aanwezige ervaring bij het Duitse team is het nimmer een makkelijke tegenstander. We hebben beide hetzelfde doel voor ogen: drie punten. Voor ons zou dat betekenen dat we een stapje dichterbij ons doel komen en dat is groepswinnaar worden”, bevestigt de bondscoach van Frankrijk.

Joachim Löw: “Frankrijk heeft veel vertrouwen”

De Duitsers hadden vorige week al een feestje te vieren doordat het Duitse voetbalteam onder de 21 al Europees kampioen werd. Bondscoach Joachim Löw hoopt die titel ook met zijn team te pakken te krijgen voordat de 61-jarige keuzeheer stopt als bondscoach van Duitsland. “Je moet er op het EK altijd direct staan. Elk punt in elke wedstrijd zal heel belangrijk zijn. Het is een moeilijke groep en Frankrijk heeft de laatste tijd heel wat vertrouwen opgedaan”, analyseert Löw.

“Favorietenstatuut zal dinsdag nog geen rol spelen”

De Duitse ploeg wordt - net als Frankrijk - als favoriet bestempeld, maar van die status wil bondscoach Löw nu nog niets van weten. “Het favorietenstatuut zal dinsdag nog geen rol spelen. De twee ploegen hebben hun kwaliteiten. Wat beslissend zal zijn, is wie die kwaliteiten het best op het terrein zal kunnen tonen. Wie zal de minste fouten maken? En wie zal de meeste kansen creëren en afmaken?”, besluit de keuzeheer van Duitsland zijn voorbeschouwing op de titanenstrijd.

Statistieken

In Groep F zijn de voetballanden Frankrijk, Duitsland en Portugal ingedeeld samen met underdog Hongarije. De Hongaren worden de minste kansen op de eerste en tweede plaats toegekend, maar ook de Fransen, Duitsers en Portugezen zullen moeten strijden om de beste plek. Dinsdagavond zullen Hongarije en Portugal al om zes uur ‘s avonds aan de eerste wedstrijd in de poule beginnen.

Head 2 Head

Frankrijk en Duitsland troffen elkaar ook al in de UEFA Nations League 2018. De heenwedstrijd was in de Duitse stad München. In de Allianz Arena (het stadion van Bayern) werden geen doelpunten gemaakt: 0-0. De return verliep anders. De Franse ploeg bleek in het Stadion de France net een maatje groot voor de Duitse formatie: 2-1. Het oefenduel dat de Fransen en Duitsers in 2017 tegen elkaar speelden eindigde ook al onbeslist. Door de 2-2 destijds is het al heel wat jaren geleden dat Frankrijk nog eens won van Duitsland.

Huidige vorm Frankrijk

De Franse formatie is op de grote toernooien al lange tijd ongeslagen. De enige wedstrijd die de laatste anderhalf jaar verloren ging, was de oefenwedstrijd tegen Finland. Op 11 november vorig jaar verloren de Fransen met 0-2 van de Finse ploeg die ook op dit EK meespelen. De oefenduels van afgelopen twee weken (Bulgarije en Wales) werden tweemaal gewonnen met 3-0.

Huidige vorm Duitsland

Duitsland verloor op de laatste dag van maart voor het laatst. De WK kwalificatiewedstrijd in eigen land tegen Noord-Macedonië (groepsgenoot van Oranje op het EK) ging met 1-2 verloren. In de vriendschappelijke wedstrijd van begin deze maand tegen Denemarken boekte de ploeg van bondscoach Löw ook al geen goed resultaat. Het werd 1-1 tegen de Deense equipe. De uitzwaaiwedstrijd tegen Letland ging een stuk beter. Met een zevenklapper gaat Die Mannschaft dit EK met vertrouwen in: 7-1!

EK Poultje

Wij verwachten dat beide landen er nog even in moeten komen en niet direct de eerste wedstrijd van het EK al gaan winnen. Onze wedtip is 1-1 voor Frankrijk – Duitsland. Onderstaand Toto odds-overzicht geeft je een indicatie van de gemiddelde quoteringen die de bookmakers hanteren voor deze EK knaller.

Quoteringen Frankrijk - Duitsland

De hoogste odd in het 1X2 spelsysteem voor de wedstrijd Frankrijk – Duitsland wordt uitgekeerd als het dinsdag een gelijkspel wordt tussen deze twee voetbalgrootmachten. Gemiddeld keert Koning TOTO al x 3.05 keer je inleg uit als de punten in München worden gedeeld. De Duitsers hebben een thuisvoordeel, maar daar trekken de bookmakers zijn weinig van aan. De quotering voor winst van de Duitse ploeg staat iets hoger ingedeeld dan voor de Fransen. Als Duitsland wint kun je x 2.75 keer je inleg terug verwachten. De quotering voor een zege van de Fransen staat op x 2.57 keer het speelbedrag.

De EK 2021 wedstrijd Groep F Frankrijk – Duitsland wordt gespeeld op dinsdag 15 juni om 21:00 uur in de Allianz Arena te München. Welk groot voetballand boekt de eerste drie punten in de Poule F volgens jou? Speel mee via VoetbalGokken.nl en ga voor de hoogste EK quoteringen die er zijn!

De beste Online Bookmakers