EK 2021
08/06/2021 4 reacties

Hoge bookmaker odds voor EK 2021 openingsduel Turkije - Italië

Hoge bookmaker odds voor EK 2021 openingsduel Turkije - Italië
Het EK 2020 begint vrijdag 11 juni met de wedstrijd tussen Turkije – Italië. De Italianen zijn de regenende Europese kampioenen en mogen dit toernooi openen. Koning TOTO heeft direct de hoogste pre-odds voor je ingedeeld. Grijp jij je kans en pak jij de beste deals? Speel mee via VoetbalGokken.nl en ga voor het online kampioenschap!

Senol Gunes: “Tegen gastheer Italië wordt het niet gemakkelijk”

Het EK 2021 begint het de wedstrijd Turkije tegen Italië. De Turken gaven eind maart tegen het Nederlands elftal al een sterke indruk. Bondscoach Senol Gunes en zijn team gaan dan ook vol vertrouwen op weg naar Bergamo waar de openingswedstrijd gehouden wordt. “We spelen tegen gastheer Italië in het Olympisch Stadion van Rome en het zal geen gemakkelijke wedstrijd worden. De Italianen hebben een goede verdediging net zoals wij. De Italianen hebben Immobile en Insigne, twee hele goede spelers en met sterren als Belotti, Jorginho en Barella hebben ze heel wat wedstrijden gewonnen”, waarschuwt de Turkse bondscoach.

“Vertrouwen in dit team”

Met Wales en Zwitserland in Groep A hoopt bondscoach Gunes tegen Italië meteen drie punten te pakken. “Het is erg belangrijk om goed te beginnen tegen zo’n tegenstander of om op zijn minst een gelijkspel. Wij hebben de macht om dat te doen. Ik vertrouw dit nationale team en het is ons recht om minstens de halve finale te halen”, spreekt Gunes zijn verwachtingen van dit EK meteen uit.

Roberto Mancini: “Als eenheid voetballen tegen Turkije”

Ook de Italiaanse bondscoach Roberto Mancini heeft hoge verwachtingen van zijn elftal op het EK 2021. “We houden ervan om aan te vallen en moeten ons eigen spel spelen. Het belangrijkste is dat we een eenheid zijn op het veld. Wie er ook speelt, we zullen onze manier van spelen niet veranderen. We hopen ver te komen op het EK.”, zo bevestigt de bondscoach van Italië die net voor het EK een contract als bondscoach va het Italiaanse elftal tot 2026 heeft getekend.

“Vruchten plukken op EURO 2020”

De keuzeheer heeft in de jaren een heel nieuw elftal gevormd en hoopt daar dit EK al ver mee te komen. “Mijn idee was oorspronkelijk om te streven naar succes op het WK 2022, maar nu mogen we al meedoen aan het EURO 2020. We willen doorgaan met ons werk en daar tijdens dit EK al de vruchten van plukken”, zo zegt de bondscoach van Italië tot slot van zijn voorbeschouwing.

Statistieken

In Groep A behoren naast Turkije en Italië ook Wales en Zwitserland die zaterdagavond in Stadion Baku Olympic in Azerbeidzjan hun eerste EK duel gaan spelen. De Turken spelen op 16 juni tegen Wales en sluiten op 20 juni de groepsfase met de wedstrijd tegen Zwitserland. Voor de Italianen is het programma precies andersom.

Head 2 Head

In 2006 speelden Italië en Turkije voor het laatst tegen elkaar. Aan het eind van dat jaar werd een vriendschappelijke oefenwedstrijd ingelast, maar beide teams wisten niet te winnen: 1-1. In een oefenduel in 2002 werd het ook al 1-1.  De Italianen wonnen op het EK 2000 nog wel van de Turken. De poulewedstrijd werd toen 1-2 in het voordeel van Italië.

Huidige vorm Turkije

Op 24 maart won Turkije met 4-2 van het Nederlands elftal in de eerste WK kwalificatiewedstrijd. De Turken wisten hun goede vorm vast te houden in de kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen (0-3) dat enkele dagen later gespeeld werd. De derde kwalificatiewedstrijd was tegen Letland en dat duel werd met 3-3 niet gewonnen. De oefencampagne ging de ploeg van bondscoach Guinee ook goed af. Met de thuiswedstrijden tegen Azerbeidzjan 2-1, Guinee 0-0 en Moldavië 2-0 werd er geen duel verloren.

Huidige vorm Italië

Italië heeft een zeer lange ongeslagen reeks opgebouwd. De laatste keer dat La Squadra Azzurra nog verloor was de UEFA Nations League wedstrijd tegen Portugal op 10 september 2018. Daarna werden de wedstrijden gewonnen of gelijkgespeeld. Daarbij rekenen wij ook de Nations League wedstrijden tegen Nederland mee. Die werden op 7 september en 14 oktober vorig jaar gespeeld. Italië won met 0-1 in Amsterdam en speelden met 1-1 gelijk in hun thuiswedstrijd te Bergamo.

Prognose

Wij voorspellen dat Italië ook deze wedstrijd weer als beste uit de verf komt. Onze wedtip: 1-3 voor Italië. Wat is jouw voorspelling? Drop hem bij de online bookmakers en scoor! In onderstaand odds-overzicht vind je de gemiddelde quoteringen die de bookmakers momenteel hanteren voor een weddenschap op Turkije – Italië.

Quoteringen Turkije – Italië

De Italianen worden door velen als favorieten bestempeld voor de eindstrijd van het EK, maar zover is het nog lang niet. Mochten de Turken winnen, dan kan jij rekenen op de hoogste beloning van deze wedstrijd, want de quotering voor winst van de Turken staat op x 6.10 keer je speelbedrag ingedeeld. In het 1X2 spelsysteem is de quotering bij een gelijkspel op x 3.65 keer je speelbedrag ingedeeld. Een overwinning van de Italianen levert je x 1.55 keer je speelbedrag op.
De openingswedstrijd van het EK 2021 Turkije – Italië wordt gespeeld op vrijdag 11 juni om 21:00 uur in Stadion Olimpico te Rome. Winnen de Italianen dit eerste duel in Groep A? Laat jouw voorspelling vandaag al achter bij de bookmakers via VoetbalGokken.nl en profiteer van de beste (combi)deals.

De beste Online Bookmakers