EK 2021
18/06/2021 1 reacties

Italië en Wales strijden om beste plek in Groep A

Italië en Wales strijden om beste plek in Groep A
In Groep A gaan Italië en Wales zondag tegen elkaar de strijd aan om de beste positie in de poule. De Italianen staan nu op de eerste plek in de poule met zes punten en Wales is de nummer twee met vier punten. Welk team boekt er drie punten bij in de laatste speelronde in Groep A van EURO2020? Voor al je EK voorspellingen zit je goed bij VoetbalGokken.nl!

Roberto Mancini: “De wedstrijd tegen Wales wordt moeilijk”

Italië is op het EK 2021 nog ongeslagen. De eerste twee wedstrijden werden geslaagd afgerond door de ploeg van bondscoach Roberto Mancini. De bondscoach wil daarmee niet zeggen dat de punten in de wedstrijd tegen Wales al binnen zijn. “Elke wedstrijd is moeilijk, dus ook die tegen Wales. Je moet het altijd eerst nog spelen”, zo zegt de bondscoach van Italië.

“Ook laatste groepswedstrijd winnen”

De teamspirit is goed bij de Italiaanse ploeg vindt Mancini. “Ik heb het geluk dat ik een aantal zeer goede spelers heb die het leuk vinden om het spel te spelen. Ze zijn gedreven en vinden het leuk om risico’s te nemen. De wedstrijd tegen Wales spelen we om te winnen en we zien dan wel hoe het verder verloopt”, aldus de keuzeheer van de Italianen.

Robert Page: “We willen zondag weer winnen”

Robert Page is als vervanger van bondscoach Ryan Giggs met zijn team al een eind op weg naar de achtste finales van het EK 2021. Een punt pakken tegen Italië is genoeg voor de tweede plek, maar de vervanger Page wil nog veel liever winnen van de Italianen. “We denken al aan zondag, we willen weer winnen. We spelen altijd om te winnen en zondag zal dat ook het geval zijn”, aldus de manager van Wales.

“Italië wordt een test voor ons”

De Italiaanse ploeg heeft zich al bewezen op dit EK, maar de Welshmen zijn niet bang voor wat zij zondag kunnen aantreffen. “Het is een grote test voor ons om in Rome te spelen tegen een zeer goede tegenstander. Het is geweldig dat we in de slotfase vier punten hebben. Italië is de meest competitieve formatie om van te winnen”, zo bevestigt Page.

Statistieken

In Groep A hebben Italië en Wales allebei nog kans om als nummer één in de poule door te gaan naar de achtste finales. De Italianen hebben daar nu de beste papieren voor. De ploeg van bondscoach Mancini boekte zes punten uit twee wedstrijden. Wales heeft vier punten en is ook zo goed als zeker van de achtste finales. Zwitserland staat op de derde plek met één punt. Voor de nummer vier Turkije is het EK voorbij. De Turken hebben tot nu toe nul punten.

Head 2 Head

Het is achttien jaar geleden dat Italië en Wales tegen elkaar speelden. De laatste ontmoeting dateert op 6 september 2003. De Italianen wonnen toen de EK kwalificatiewedstrijd met 4-0 van Wales. In Wales was de ploeg zelf de baas over de Italianen die met 2-1 werden verslagen.

Huidige vorm Italië

De Italiaanse ploeg wist de eerste twee wedstrijden van dit EK te winnen. Het werd 0-3 in de openingswedstrijd van EURO2020 tegen Turkije. Ook Zwitserland werd met 3-0 verslagen door de ploeg van bondscoach Mancini. Beide duels werd in Stadion Olimpico te Rome gespeeld.

Huidige vorm Wales

De voetbalploeg uit Wales kwam wat minder goed uit de startblokken. Wales speelde in het Olympic Stadion in Baku tegen Zwitserland. Die wedstrijd werd gelijkgespeeld met 1-1. De wedstrijd die volgden was tegen Turkije en Wales wist die wedstrijd met 0-2 te winnen.

Prognose

De Italiaanse ploeg behoort wat ons tot de favorieten van het EK en gaan deze wedstrijd tegen Wales ook winnen. Onze wedtip is 2-0 voor de Italiaans de ploeg. Verwacht jij een andere uitslag? In onderstaand odds-overzicht kun je vast een quotering vinden die past bij jouw voorspelling.

Quoteringen Italië – Wales

In het 1X2 spelsysteem van de bookmakers wordt een overwinning van Wales het hoogst ingedeeld. Gemiddeld ontvang je x 7.45 keer je inleg terug als de Welshmen zegevieren. Een gelijkspel kan je ook een lekkere duit opleveren. Gemiddeld noteren de bookmakers x 4.10 keer je speelbedrag voor een puntendeling tussen Italië en Wales. Denk jij dat Italië de groepsfase afsluit met een overwinning op Wales. De pre-odd voor een zege van Italië staat op x 1.49 keer je speelbedrag ingeschaald.
De EK wedstrijd in Groep A Italië – Wales wordt gespeeld op zondag 20 juni om 18:00 uur in Stadion Olimpico te Rome. Winnen de Italianen de laatste wedstrijd in de groepsfase? Laat jouw voorspelling achter via VoetbalGokken.nl, want dan speel je gegarandeerd met de hoogste quoteringen die Koning TOTO je te bieden heeft!

De beste Online Bookmakers