Oekraïne begint voorbereiding EK met oefenduel tegen Noord-Ierland

Dit bericht delen

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd
2 juni 2021     2 REACTIES

Aanstaande donderdag speelt Oekraïne een oefenduel tegen Noord-Ierland om zich klaar te stomen voor het EK 2021 waarin het Oranje in de eerste ronde van de groepsfase treft. De Oekraïners spelen volgende week nog tegen Cyprus. Mooie wedstrijden om een weddenschap af te sluiten via VoetbalGokken.nl. Op onze website vind je de hoogste voor Oekraïne – Noord-Ierland.

Andriy Shevchenko: “Met oefenduels EK goed van start gaan”

Het Nederlands elftal speelt de eerste EK wedstrijd tegen de Oekraïne waar Andriy Shevchenko  bondscoach is. De Oekraïners hebben twee oefenwedstrijden voor de boeg voordat het EK begint. “We bereiden ons op ons best voor tegen Noord-Ierland en Cyprus om daarna het EK goed van start te kunnen gaan”,  zegt de bondscoach van de Oekraïense ploeg.

Oekraïne wint de wedstrijd
1.58
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.45
Noord-Ierland wint de wedstrijd
6.35

“Geen voorspelbare tegenstanders in EK poule”

Op de vraag of het beter is om Nederland meteen in de groep te ontmoeten op het EK was Shevchenko duidelijk. “Het is niet alleen Nederland ook Oostenrijk en Noord-Macedonië zitten bij ons in de poule. Op het EK zijn er geen tegenstanders met een voorspelbare prestatie in het huidige voetbal en het zal moeilijk zijn om ze onder ogen te zien”, aldus de bondscoach van Oekraïne.

Ian Baraclough: “Overwinning doortrekken richting Oekraïne duel”

Afgelopen zondag speelde Noord-Ierland al een oefenduel tegen Malta en wist die met 0-3 te winnen. Dat gaf de ploeg van bondscoach Ian Baraclough vertrouwen, want het team had al acht duels op rij niet meer gewonnen. “We hebben het gevoel dat het al lang geleden is dat we wonnen en het is tijd om dat nu door te pakken en te proberen zoveel mogelijk overwinningen te behalen”, kijkt de bondscoach alvast vooruit naar de oefenwedstrijd tegen Oekraïne.

“Wat inbrengen tegen Oekraïne”

“Hopelijk is het de eerste van velen. Ik heb het echt gemist om weer eens wat te winnen met de jongens en ik heb het spelen van wedstrijden met Noord-Ierland gemist. Ik ben absoluut heel tevreden en we hopen op ook tegen Oekraïne wat in te kunnen brengen”, zo besluit de bondscoach van Noord-Ierland.

Statistieken

Na jaren niet gekwalificeerd te zijn geweest, wordt dit het derde EK op rij voor de Oekraïners. In 2012 en 2016 kwam de ploeg uit De Oekraïne niet verder dan de groepsfase.

Noord-Ierland deed in 2016 voor het eerst mee sinds 1960 aan een EK. De Noord-Ierse ploeg wist het nog tot de achtste finales te schoppen, maar trof toen Frankrijk dat met 2-1 won van de Noord-Ierse ploeg die dit jaar niet mee zal doen op het EK.

Head 2 Head

In 2016 troffen de landen elkaar in de groepsfase van het EK. Noord-Ierland bleek toen met 0-2 te sterk te zijn voor de Oekraïners. Voor het EK speelden de landen al heel wat jaren niet meer tegen elkaar. We moeten terug naar 2003 toen de teams elkaar troffen in een EK kwalificatie wedstrijd. Beide ontmoetingen werden de punten gedeeld: 0-0.

Huidige vorm Oekraïne

Op 23 mei speelden de ploeg van bondscoach Shevchenko een vriendschappelijke wedstrijd tegen Bahrein. De wedstrijd werd met 1-1 onbeslist. Ook de eerste drie WK kwalificatiewedstrijden werden gelijkgespeeld. De duels tegen Kazachstan, Finland en Zwitserland werden alle drie 1-1.

Huidige vorm Noord-Ierland

Noord-Ierland speelde afgelopen zondag al een oefenwedstrijd tegen Malta. De Noord-Ieren wisten met 0-3 te winnen van Malta. Op de laatste dag van maart werd de WK kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije niet gewonnen 0-0 en ook in Italië wist de ploeg van trainer Baraclough geen punten te verdienen in Groep C van de WK kwalificaties. De Italianen wonnen met 2-0.

Prognose

Onze wedtip voor deze oefenwedstrijd is een gelijkspel 2-2. Wij verwachten dat de teams aan elkaar gewaagd zijn en dus vullen wij een X in op het formulier van de bookmakers. Verwacht jij dit ook of heb je een andere voorspelling of speeltechniek waar je op wilt spelen? Neem onderstaand odds-overzicht door en ga voor de hoogst mogelijke pre-odd die past bij jouw voorspelling.

Quoteringen Oekraïne – Noord-Ierland

De hoogste quotering die Koning TOTO uitkeert voor dit duel staat op x 6.35 keer je inleg ingedeeld bij winst van Noord-Ierland.

Een gelijkspel in de Dnipro-Arena staat genoteerd op x 3.45 keer je speelbedrag. Een overwinning van Oekraïne wordt het meest verwacht en dus ingeschaald op x 1.58 keer je inleg.

De EK oefenwedstrijd Oekraïne – Noord-Ierland wordt gespeeld op donderdag 3 juni om 20:45 uur in de Dnipro-Arena te Dnipro (Oekraïne). Denk jij dat de Oekraïners een kei van een wedstrijd gaan spelen tegen Noord-Ierland dat het Nederlands elftal gewaarschuwd is voor de EK wedstrijd? Laat jouw voorspelling geld waard zijn via VoetbalGokken.nl.


Reacties

johancr...
3 juni 2021

Oekraïne wordt er één om goed in de gaten te houden. Deze partij gaan ze heel simpel winnen voorspel ik

3 weken geleden

weddendat
4 juni 2021

Volgens mij deed Oekraïne nog rustig aan. Tegen Oranje zijn ze vast feller. Ik denk dat Nederland op mag passen voor de Oekraïners.

2 weken geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

18 juni 2021     1 REACTIE

Pakt Oranje ook de volle buit tegen Noord-Macedonië?

Het Nederlands elftal staat eerste in Groep C van de EURO2020 en is zeker van een plek in de achtste finales. Om de e...

Lees meer
18 juni 2021     2 REACTIES

Wie wordt de winnaar bij Spanje – Polen?

Aanstaande zaterdag wordt in Sevilla de EK wedstrijd Spanje – Polen gespeeld. In Groep E staan Slowakije en Zweden bo...

Lees meer
18 juni 2021     3 REACTIES

Kan Portugal ook van Duitsland winnen?

Aanstaande zaterdag gaan Portugal en Duitsland tegen elkaar strijden voor de beste plek in Groep F. In de ‘poule des ...

Lees meer
18 juni 2021     1 REACTIE

Italië en Wales strijden om beste plek in Groep A

In Groep A gaan Italië en Wales zondag tegen elkaar de strijd aan om de beste positie in de poule. De Italianen staan...

Lees meer
Eerlijke informatie
Altijd up-to-date
De beste bonussen
Win strategieën