Torenhoge odds voor stunt Malta op Spanje in EK-Kwalificatie

Dit bericht delen

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd
11 november 2019     1 REACTIE

Vooraf lijken de kansen voor Malta zeer gering als ze aanstaande vrijdag aantreden in en tegen Spanje. Maar zoals iedere voetbalvolger weet: er kan van alles gebeuren. De bookmakers gaan uit van het meest logische scenario in deze EK Kwalificatie wedstrijd uit Poule F. Spanje is dus favoriet, maar als die zijn favorietenrol niet waarmaakt, dan zal er flink uitbetaald moeten worden aan spelers die hierop durfden te gokken. Gaat Malta stunten of pakt Spanje ‘gewoon’ drie punten?

Roberto Moreno: “Tegen Malta op zoek naar bevestiging”

Toen eind juni het 9-jarige dochtertje van Luis Enrique overleed aan botkanker, besloot de voormalig sterspeler van FC Barcelona zijn functie als bondscoach van Spanje neer te leggen. Robert Moreno Gonzalex nam het stokje van hem over en beloofde terug te treden zodra Enrique aan zou geven weer te willen coachen. Onder leiding van Moreno wist Spanje het EK-ticket veilig te stellen. Spanje droeg die plaatsing op aan Enrique en zijn familie. “We zijn heel blij dat we al geplaatst zijn, maar er is nog werk te doen. We zullen tegen Malta moeten bevestigen dat we op de goede weg zitten.”

Spanje wint de wedstrijd
1.01
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
26.00
Malta wint de wedstrijd
51.00

“Evenwicht in elftal moet zich uitbetalen tegen Malta”

Hoewel er onder leiding van Moreno twee keer werd gewonnen en tweemaal gelijk werd gespeeld denkt de coach dat zijn elftal zoals die nu is goed staat en dat iedereen weet wat zijn taak is. Dat gegeven zorgt ervoor dat de ploeg met vertrouwen toewerkt naar de thuiswedstrijd tegen de Maltezen, die door de bookmakers als volstrekt kansloos worden gezien: “Ik denk dat we geen beter evenwicht kunnen bereiken. We proberen de spelers middelen te geven en uiteindelijk zijn zij degenen die het moeten uitvoeren. We hebben als technische de defensieve balans goed aangepast aan onze aanvallende kwaliteiten en dat moet zich tegen Malta gaan uitbetalen”, besluit hij zijn analyse.

Bondscoach Malta: “Spanje is moeilijk te stoppen”

Raymond Farrugia is aangesteld als bondscoach van Malta. Een hondenbaan, want het land wint eigenlijk nooit. Toch is Farrugia – bijnaam Zazu – blij met zijn rol als bondscoach, ook al geeft er bij de wedkantoren nooit iemand een cent voor zijn kansen. “Ik heb herinneringen aan Spanje toen ik zelf nog voetbalde, dat zijn littekens die nooit meer weggaan”, verklaarde hij tegenover een Spaanse voetbalwebsite Be Soccer. “Het Spanje van toen was al net zo moeilijk te stoppen als het Spanje van nu”, aldus Farrugia die in maart in eigen land al met 0-2 op de broek kreeg van de Spaanse armada.

Statistieken

In Poule F heeft Spanje het EK-ticket beet en hoeft het zich alleen maar druk te maken om de eerste plek in de poule. Er zijn nog zes punten te halen en de Spanjaarden zijn koploper in poule F met twintig punten. Eerste achtervolger is Zweden dat vijftien punten heeft. Roemenië (veertien punten) kan het Zweedse elftal nog bedreigen, maar vanwege het onderlinge resultaat kan het de Spaanse ploeg niet meer passeren. Voor Noorwegen (elf punten), Faeröer Eilanden en Malta (beide drie punten) is de kwalificatie campagne gedaan.

Huidige vorm Spanje

Over de huidige vorm van Spanje valt veel te zeggen. De Spanjaarden wonnen de eerste zes wedstrijden in de poule, maar speelden de laatste twee wedstrijden gelijkspel. Sinds de trainerswissel – toen Moreno het noodgedwongen overnam van Enrique – wisten de Spanjaarden tweemaal te winnen en speelden het ook tweemaal gelijk. Bij winst op Noorwegen was het EK ticket binnen, maar het bleef steken op 1-1. Die 1-1 tegen Zweden bleek uiteindelijk ook genoeg om alsnog deelname aan de eindronde van EURO 2020 veilig te stellen. Maar zo overtuigend als het Spaanse team in de beginfase van de kwalificaties speelden, zo vertwijfeld komt het elftal nu over.

Huidige vorm Malta

Voor Malta is er niets meer om voor te spelen. Zeven van de acht wedstrijden werden verloren door de ploeg uit Malta en dat terwijl de ploeg van Farrugia goed van start ging in de poule. De openingswedstrijd tegen Faeröer Eilanden werd met 2-1 gewonnen, maar in de uitwedstrijd op het eiland werd met 1-0 verloren en die klap kwam Malta niet meer te boven. Vooral tegen Zweden (0-4) en Roemenië (0-4) kreeg het er flink van langs!

Prognose

Je zult er niet van staan te kijken, maar ook onze verwachting is dat Spanje vrijdagavond gewoon gaat winnen. Malta heeft de hele campagne al onder de maat gepresteerd en dan is Spanje wel een hele moeilijke tegenstander om het tij te keren. Onze wedtip is 3-0 voor de Spanjaarden en dan drukken we ons nog voorzichtig uit.

Quoteringen voor Spanje – Malta

Koning TOTO heeft de odds voor de thuiswedstrijd van Spanje torenhoog ingeschaald. Winst van Malta wordt met x 51.00 keer de inleg giga hoog beloond.

Voor een gelijkspel staat er met x 26.00 keer de inleg nog een hoge odd in het 1X2 spelsysteem van de TOTO. Voor een thuiszege van Spanje moeten we het doen met een quotering van x 1.01 keer je inleg.

Er zijn diverse slimme speeltechnieken om ook winst van Spanje waardevol te maken. TOTO heeft ook voor jou de beste deals. Wellicht in het interessant op onze bookmakerspagina eens te kijken naar under/over speltactiek of andere handicap-games die de odds flink laten oplopen als je slim inzet!

De EK kwalificatie wedstrijd Spanje – Malta wordt gespeeld op vrijdag 15 november om 20:45 uur in de Ramón de Carranza stadion te Cadiz. Ga jij spelen op een stunt van Malta of speel je op save en haal je alles uit de quoteringen die de bookies klaar hebben staan voor een zege van de Spanjaarden? Speel mee met VoetbalGokken.nl op de wedstrijden in Poule F van de EK kwalificaties.


Reacties

riesjart
14 november 2019

Zou wel heel raar moeten lopen wil Malta wat bereiken in Spanje

9 maanden geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

12 augustus 2020     1 REACTIE

Sevilla en Manchester United gaan strijden om finale Euro...

Aanstaande zondag wordt de eerste halve finale in de Europa League gespeeld. Sevilla en Manchester United gaan onderl...

Lees meer
11 augustus 2020     2 REACTIES

FC Barcelona speelt tegen Bayern München in kwartfinale C...

Aanstaande vrijdag staat er in de kwartfinales van de Champions League een heerlijk duel op het programma. In Lissabo...

Lees meer
11 augustus 2020     0 REACTIES

Inter treft Shakhtar in halve finale Europa League

Aanstaande maandag wordt de tweede halve finale van de Europa League gespeeld. Inter met Stefan de Vrij gaat met Shak...

Lees meer
11 augustus 2020     1 REACTIE

Atalanta Bergamo treft Paris Saint Germain in kwartfinale...

Onze landgenoten Marten de Roon en Hans Hateboer spelen aanstaande woensdag met Atalanta Bergamo de kwartfinales van ...

Lees meer
Eerlijke informatie
Altijd up-to-date
De beste bonussen
Win strategieën