Coppa Italia
31/01/20213 reacties

Wedden op halve finale Coppa Italia: Inter Milan - Juventus

Wedden op halve finale Coppa Italia: Inter Milan - Juventus
Komende dinsdag spelen Inter Milan en Juventus het openingsduel van de halve finales om de Coppa Italia. Beide ploegen speelden twee weken geleden in de Serie A ook tegen elkaar. Toen won Inter, met Stefan de Vrij, met 2-0. Mathijs de Ligt deed toen niet mee, maar is nu terug bij Juventus. Wie gaat er dinsdag een reuzestap zetten richting de finale?

Antonio Conte: “Juventus blijft dé topploeg van Italië”

Antonio Conte stapt met een lekker gevoel het veld op als dinsdag Juventus de tegenstander is. Conte heeft twee weken terug namelijk nog (simpel) afgerekend met de Oude Dame uit Turijn. Er is dus vertrouwen, maar Conte benadrukt dat de verhoudingen nog altijd anders liggen: Bij Internazionale Milan zwaait Antonio Conte al een tijdje de scepter. Conte is ervan overtuigd dat zijn elftal de finale kan halen, maar zet Juventus neer als de te kloppen ploeg: “Juventus is en blijft voor alles en iedereen een richtpunt. Geen enkel team in Italië kan zeggen dat ze het gat met topploeg Juventus hebben gedicht, maar we komen in de buurt.“

“Ik wil geen favoriet aanwijzen”

Wel denkt Conte dat Inter kans maakt om door te stoten naar de Coppa finale, maar dan moet er wel een goede basis gelegd worden dinsdag. Volgende week moet men immers nog naar Turijn. “Ik wil geen favoriet aanwijzen, we moeten simpelweg respect hebben voor een ploeg die al negen jaar alles wint. En uiteindelijk is er in de beker over twee wedstrijden van alles mogelijk.”

Andrea Pirlo: “Veel enthousiasme voor bekerduel tegen Inter”

Andrea Pirlo en Antonio Conte kennen elkaar goed. Er zijn dus vooraf weinig geheimen. Bovendien speelden ze onlangs nog tegen elkaar, maar Pirlo benadrukt in zijn voorbeschouwing dat dit duel (2-0 winst voor Inter Milan) niet maatgevend is. “Ik merk veel enthousiasme in de groep voor het bekerduel tegen Inter Milan. We willen absoluut tonen dat wij niet het elftal zijn dat twee geleden kansloos verloor in Milaan."

“Een fascinerende match”

Pirlo heeft flink wat mooie herinneringen aan de Derby D’Italia en kijkt dan ook uit naar een nieuwe confrontatie, aanstaande dinsdag in Giuseppe Meazza: “Milan-Juventus is altijd een fascinerende wedstrijd geweest voor spelers en ook als coach zal ik dat zo ervaren. We zullen ons best doen om een mooie uitgangspositie voor de return te verkrijgen”, aldus de coach van de Oude Dame aan het slot van zijn vooruitblik op de halve finale in de Coppa Italia 2020 - 2021.

Statistieken

Inter bereikte de halve eindstrijd door in de kwartfinales te winnen van Fiorentina. In de verlenging werd er pas afstand genomen van de thuisclub. Inter zegevierde met 1-2. In de halve finale boekte Inter een fraaie zege op stadsgenoot AC Milan: 2-1.Juventus had ook de nodige moeite om zich te plaatsen bij de laatste vier van dit Italiaanse bekertoernooi. De kwartfinale tegen Genua duurde langer dan 90 minuten. Juventus won na een 2-2 stand dankzij een goal van Rafia in de verlenging met 3-2.

Head 2 Head

Op 17 januari boekte Inter in de Serie A nog een knappe 2-0 overwinning op Juventus. Een terechte overwinning, maar historische gezien is het overwicht van Inter een stuk minder: deze thuiszege was de eerste driepunter op Juventus sinds 2016!In het Serie A seizoen van 2017 – 2018 won Juve in Milaan met 2-3. In de Derby D’ Italia van het seizoen 2018 – 2019 werd het een gelijkspel: 1-1. Afgelopen seizoen stond er na het laatste fluitsignaal 1-2 op het scorebord, ook weer in het voordeel van Juve.

Huidige vorm Inter Milaan

In de Serie A doet de ploeg wekelijks goede zaken door veel punten te rapen, maar nu de Coppa finale dichtbij is en ook de Europese campagnes weer gaan starten wordt de focus wellicht lastig. Conte: “De Scudetto - het kampioenschap - is voor ons het belangrijkste.” De zege op stadsgenoot AC Milaan in de vorige ronde van de beker blijft het meest bij als we de laatste duels van Inter onder de loep nemen: 2-1 winst, inclusief een gedenkwaardige show down tussen Lukaku en Ibrahimovic. De Belgische spits is hierdoor wel geschorst voor dit duel.

Huidige vorm Juventus

Juventus pakt ook zijn puntjes wel weer. De verliespartij bij Inter is voorlopig de laatste nederlaag voor de Oude Dame. Wel moeten we eerlijk zijn: er werden voornamelijk punten gepakt tegen de kleintjes (SPAL, Bologna, Sampdoria). De 2-0 winst op SSC Napoli was natuurlijk wel indrukwekkend en goed.

Lappenmand

Danilo D’Ambrosio is de enige speler aan de kant van Inter die dinsdag ontbreekt door een blessure. De rechtervleugelverdediger kampt met een zijdeband blessure en is voorlopig niet speelklaar.Juventus vedette Paulo Dybala kan voorlopig Cristiano Ronaldo niet ondersteunen in de voorhoede van Juve. De schaduwspits liep onlangs een binnenbandkwetsuur op en kan volgens de artsen van Juventus pas na 22 februari weer aansluiten bij de wedstrijdselectie.

Prognose

Onze voorspelling bij Toto.nl is 2-1 voor Inter. Een wedtip waarbij wij rekenen op een kleine zege voor de thuisploeg, maar ook op Ronaldo als goalgetter.Voor beide ploegen geen verkeerde uitgangspositie richting te return. Voor gokkers van VoetbalGokken en TOTO een uitstekende uitslag, waarmee de inleg ruimschoots verdubbeld kan worden!

Quoteringen Internazionale Milan – Juventus

De bookmakers keren voor een winnende weddenschap door de thuisploeg met gemak x 2,30 keer je inleg uit. Een correcte voorspelling op een winnende Juventus in deze eerste halve finale zorgt voor een nog hogere winstbonus bij de online bookies: x 2,85!Maar het kan nog mooier! De hoogste winstuitkering wordt gedaan als er geen winnaar komt dinsdag. Bij een gelijkspel betalen de voetbalbookmakers gemiddeld x 3,40 keer het ingelegde speelbedrag uit!
De heenwedstrijd in het Italiaanse bekertoernooi Inter Milan - Juventus wordt gespeeld op dinsdag 2 februari. Het duel vangt om20:45 uuraan. De return voor deze Coppa Italia wedstrijd staat voor dinsdag 9 februari op de agenda. Dan zal er gespeeld worden in Turijn. Speel jij mee met deze eerste halve finale in de Coppa Italia 2020 – 2021? Scoor dan de beste online gokdeal via VoetbalGokken.nl!

De beste Online Bookmakers