ClubVG
15/04/202114.355 weergaven

Is deelnemen op VoetbalGokken.nl volledig gratis?

Deelname op VoetbalGokken.nl en het registeren van een ClubVG account is volledig gratis. Bij ons vind je geen vervelende addertjes onder het gras. Gratis is dus ook écht gratis! Wel geldt er voor het gebruik maken van VoetbalGokken.nl de strenge regel dat onze content alleen is gericht op leeftijd 24 jaar of ouder. Vanaf deze leeftijd kan je ervoor kiezen een account aan te maken op onze site. Wij doen dit om kansspelverslaving onder jongvolwassenen zoveel mogelijk tegen te gaan.

Gratis verzending van store-items

Op VoetbalGokken.nl kan je met een gratis ClubVG account (v.a. +24 jaar) sparen voor punten (VG Coins). Deze coins kunnen verzilverd worden in onze coins store. In de store vind je diverse leuke gadgets en items. Je spaart coins door actief deel te nemen op de site. Hierbij geldt over het algemeen: Hoe actiever jij bent, hoe meer coins je spaart!

Op VoetbalGokken.nl kan je dus ook zonder daadwerkelijk te spelen met echt geld, ook in de prijzen vallen! Het gratis account biedt daarbij ook de ideale omgeving om te testen hoe goed jouw voorspellings-skills zijn. Dit doe je gratis via de diverse mogelijkheden op de site, zoals het Matchcenter en je persoonlijke dashboard waar je met voorspellingen, zoals het plaatsen van wedtips, jezelf op de proef kan stellen.

Het verzenden van fysieke producten uit de store zijn kosteloos voor leden. Wij sturen het gratis naar je op!

Bij ons geen verplichtingen!

Bij ons geen vervelende verplichtingen! Ook het wedden met echt geld bij een bookmaker is een vrije keuze en zeker niet verplicht. Wel zo fijn!

Antwoorden op andere veelgestelde vragen

Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën afbeelding

Win strategieën

Leer het toepassen van strategieën bij gokken op voetbal.