Algemeen
22/09/20213.887 weergaven

Zijn alle bookmakers toegestaan voor Nederland?

Nee, niet alle bookmakers zijn toegestaan en legaal voor het plaatsen van een weddenschap. Wereldwijd zijn er honderden wedkantoren beschikbaar, maar niet toegankelijk en zonder enige controle voor de Nederlandse consument. Om deze reden verstrekt de Nederlandse Kansspelautoriteit vergunningen aan enkele partijen, waardoor het aanbod beperkt, controleerbaar, transparant en veilig blijft voor de Nederlandse spelers.

Alle bookmakers die op VoetbalGokken.nl worden getoond zijn toegestaan door de KSA. De bookmakers op onze site beschikken over een vergunning, afgegeven door de Nederlandse Kansspelautoriteit. De KSA ziet als overheidsinstantie toe op een eerlijk verloop van het spel en heeft als taak spelers zo goed mogelijk te beschermen. Strenge controles op naleving van de gestelde vergunningseisen bij vergunninghouders behoort tevens tot het takenpakket van de KSA.

Wij tonen onze bezoekers alleen partijen met een Nederlandse vergunning. Je speelt hierdoor veilig en bij een legale bookmaker die is toegestaan voor Nederland.

Antwoorden op andere veelgestelde vragen

Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën afbeelding

Win strategieën

Leer het toepassen van strategieën bij gokken op voetbal.