EK 2021
30/05/20212 reacties

Hoge pre-odds bij oefenduel Zwitserland vs USA

Hoge pre-odds bij oefenduel Zwitserland vs USA
Het is nog even geduld hebben, maar over een paar weken barst het EK 2021 toch echt los. Deze week straten diverse landenteams al met een oefencampagne. Voor Zwitserland staat er een oefenwedstrijd tegen USA gepland. Voorspel deze oefenwedstrijd van het Zwitserse team dat in Stadion Kybunpark te St. Gallen wordt gehouden via VoetbalGokken.nl!

Vladimir Petkovic: “Iedereen moet er klaar voor zijn”

Door oefenduels te spelen tegen de USA en Liechtenstein hoopt bondscoach Vladimir Petkovic zijn team gereed te maken voor het EK dat op 11 juni begint. Zaterdag begint het voor Zwitserland tegen het elftal uit de USA. “Het is belangrijk dat iedereen klaar is vanaf de eerste wedstrijd en 120% geeft. We kunnen zaterdag pijlen hoe we ervoor staan, want we willen gewoon zo lang mogelijk in het toernooi blijven”, vertelt de bondscoach van Zwitserland.

“Proberen te domineren en te winnen”

Zwitserland neemt het in groep A op tegen Wales (12 juni) en daarna volgen de sterke landenteams uit Italië en Turkije. “We willen proberen te domineren en te winnen, ongeacht de tegenstander", zei Petkovic. PSV’er Yvon Mvogo is één van de vier keepers die bondscoach Petrovic heeft aangewezen om mee te nemen naar het EK. Mvogo (26) speelde drie interlands voor Zwitserland. Eerste doelman is Yann Sommer. De sluitpost van PSV werd bij de laatste interlandperiodes wel steeds opgeroepen en krijgt misschien kans in de oefenwedstrijd tegen USA.

Gregg Berhalter: “Zwitserland is voor ons geweldige test”

Op 4 juni speelt USA de halve finale van de CONCACAF Nations League tegen Honduras. De ploeg van bondscoach Gregg Berhalter – in de jaren ’90 nog speler van PEC Zwolle, Sparta Rotterdam en Cambuur Leeuwarden – speelt in de voorbereiding een oefenduel tegen Zwitserland. “Het is een geweldige test voor ons om tegen Zwitserland te spelen, dus we zullen proberen een zeer competitief team te plaatsen om ons niveau te kunnen bewijzen tegen een selectie die erg goed is”, zegt de bondscoach over de wedstrijd van zondag.

“Onze topspelers zijn nog in Europa”

De bondscoach van USA hoopt al zijn spelers ter beschikking te hebben voor de halve finale in CONCACAF. “Zondag spelen we tegen Zwitserland en donderdag moeten we de CONCACAF Nations League in Denver spelen. Veel spelers spelen met hun clubs nog in Europa en moeten dan naar de Verenigde Staten reizen om te spelen”, vertelt Berhalter over de korte voorbereidingstijd op dit oefenduel.

Statistieken

In 2015 speelden Zwitserland in eigen land voor het laatst tegen USA. Er kwam toen geen winnaar van het veld stappen 1-1. In een oefenwedstrijd van 2007 wonnen de Amerikanen met 0-1 in Zwitserland.

Huidige vorm Zwitserland

Zwitserland speelde voor het laatst op 31 maart tegen Finland. De ploeg van bondscoach Petkovic won met 3-2 van de Finnen. Een paar dagen daarvoor speelden de Zwitserse ploeg tegen Litouwen in de WK kwalificatiereeks. Zwitserland won in Groep C met 1-0 van Litouwen. Hierdoor staat het team op de tweede plek in de poule waarin Italië aan kop gaat.

Huidige vorm USA

Eind maart reisde het team van bondscoach Berhalter ook al door Europa voor een oefenpartij tegen Noord-Ierland. De Amerikaanse ploeg won dankzij twee treffers van Giovanni Reyna (Borussia Dortmund) en Christian Pulisic (Chelsea) met 1-2. De laatste CONCACAF Nations League wedstrijd werd voor het laatst gespeeld op 20 november 2019. Het team uit de USA won met 0-4 waardoor het nu de halve finale tegen Honduras mag spelen.

Prognose

Gebaseerd op eerdere ontmoetingen voorspellen wij een gelijkspel in het Zwitserse stadion Kybunpark. Onze wedtip voor dit EK 2021 oefenduel is 2-2 gelijkspel. Onderstaand odds-overzicht geeft je een beeld van de pre-odds die de bookmakers waaronder de Nederlandse TOTO hanteren voor dit oefenduel van Zwitserland en USA.

Quoteringen voor wedstrijd Zwitserland – USA

De oefenduels krijgen van de online bookmakers hoge quoteringen mee. Voor een overwinning van Zwitserland willen de bookies al x 1.73 keer je inleg uitbetalen.Een gelijkspel levert met een quotering van x 3.50 keer je speelbedrag nog wat meer euro’s op als je speelt via het 1X2 spelsysteem. De hoogste pre-odd bewaren de bookmakers voor winst van de USA. Winnen de Amerikanen in St. Gallen dan wordt jouw inleg hierop gemiddeld x 4.80 keer meer waard.
De oefenwedstrijd Zwitserland – USA wordt gespeeld op zondag 30 mei om 20:00 uurin het Stadion Kybunpark te St. Gallen. Ga voor de hoogste odds en de beste deals naar de bookmakerspagina van VoetbalGokken.nl en voorspel deze vriendschappelijke wedstrijd in Zwitserland.

De beste Online Bookmakers