Oranje tegenstander Noord-Macedonië oefent tegen Slovenië

Dit bericht delen

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd
30 mei 2021     1 REACTIE

Noord-Macedonië is één van de landen die Oranje straks tegen gaat komen in de groepsfase van het EK 2021. De ploeg uit Noord-Macedonië oefent aanstaande dinsdag tegen Slovenië. Ga jij je alvast opwarmen voor het EK en houd je in de gaten hoe Noord-Macedonië het de komende twee oefenwedstrijden gaat doen? Via VoetbalGokken.nl kun jij inzetten op deze oefenwedstrijd en de hoogste odds scoren bij de bookmakers.

Igor Angelovski: “Team moet op het beste niveau presenteren”

Met een oefenduel tegen Slovenië gaat Noord-Macedonia zich voorbereiden op het EK dat over enkel weken gaat beginnen. De Noord-Macedoniërs beginnen op EK met de wedstrijd tegen Oostenrijk. De Noord-Macedonische bondscoach Igor Angelovski blikt vast vooruit. “We moeten onze voorbereiding goed plannen om ons land en ons nationale team op het best mogelijke niveau in het toernooi te presenteren”, zegt de bondscoach.

Noord-Macedonië wint de wedstrijd
2.95
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.05
Slovenië wint de wedstrijd
2.35

“Historisch moment voor Noord-Macedonië”

Het is de alle eerste keer dat Noord-Macedonia als zelfstandig land zich wist te kwalificeren voor het EK. Het is voor Noord-Macedonia totaal nieuw om aan zo’n groot toernooi mee te mogen doen. “Ja, het was een historisch moment voor Noord-Macedonië, waar we even bij stil mochten staan, maar de redenen zijn talrijk. Ik heb vijf jaar in dit project gewerkt. We werkten allemaal samen, de federatie en de spelers in de eerste plaats. Ze verdienen alle respect voor dit resultaat”, zegt de bondscoach met een glimlach.

Matjaz Kek: “Onszelf beteren tegen Noord-Macedonië”

Slovenië doet niet mee aan het EK, maar bondscoach Matjaz Kek wil tegen Noord-Macedonië en volgende week tegen Gibraltar zijn team voorbereiden op de WK kwalificaties die na het EK weer worden opgepakt. De laatste twee groepswedstrijd van de kwalificaties gingen verloren. Er moet dus nog wat rechtgezet worden. “Met deze oefenwedstrijden hebben we de mogelijkheid om ons te verbeteren”, stelt de bondcoach van Slovenië vast.

“We zijn geïnteresseerd in het resultaat in Skopje”

Na de uitwedstrijd in Noord-Macedonië speelt de ploeg van bondscoach Kek nog thuis tegen Gibraltar. “Hierdoor kunnen wij de laatste twee kwalificatiewedstrijden die we verloren goed proberen te maken. Dit is een kans, want zoals in elke wedstrijd zijn we geïnteresseerd in het resultaat in Skopje en Koper (Slovenië). Ik hoop dat de lijst met spelers min of meer hetzelfde blijft, aangezien de meeste spelers nog clubverplichtingen hebben. De eerste vier of vijf trainingen, zal vooral worden gebruikt om ervoor te zorgen dat spelers die de clubverplichtingen al hebben volbracht, op zijn minst gedeeltelijk in ritme blijven”, zo besluit bondscoach Kek.

Statistieken

Noord-Macedonië is voor het EK 2021 ingedeeld in Groep C waar Nederland, Oostenrijk en Oekraïne ook in onderverdeeld zijn. Het Nederlands elftal speelt in de derde speelronde tegen de Noord-Macedoniërs.

Slovenië speelt niet mee op het EK 2021, maar probeert zich wel te kwalificeren voor het WK dat volgend jaar gehouden wordt. Drie dagen na de wedstrijd tegen Noord-Macedonië speelt Slovenië nog thuis tegen Gibraltar.

Huidige vorm Noord-Macedonië

De laatste wedstrijd die het team van bondscoach Angelovski speelde, was de WK kwalificatie wedstrijd tegen Duitsland. Noord-Macedonië wist knap met 1-2  te winnen van Die Mannschaft. Ook van Liechtenstein werd met gewonnen: 5-0. De kwalificatie wedstrijd tegen Roemenië ging in het Roemeense Boekarest echter met 3-2 verloren.

Huidige vorm Slovenië

Slovenië speelde tot nu toe drie wedstrijden in Groep H van de WK kwalificatie en won er daarvan slechts één. De Sloveense ploeg wist een goede start te maken in de groepsfase door Kroatië te verslaan met 1-0. De wedstrijden die volgden tegen Rusland (2-1 verlies) en Cyprus (1-0 verlies) leverde geen punten op voor Slovenië.

Prognose

Wij hebben de meeste vertrouwen in een zege van Noord-Macedonië. De 2-0 zege van de Noord-Macedoniërs tegen Duitsland heeft ons overtuigd. Deze ploeg moet dan ook zeker niet onderschat worden en is wellicht zelfs leuk om als outsider in een weddenschap op het EK 2021 te overwegen. Onderstaand odds-overzicht vanuit Toto.nl geeft je een indicatie van de gemiddelde quoteringen in het 1X2 spelsysteem.

Quoteringen Noord-Macedonië – Slovenië

Een overwinning van Noord-Macedonië – dat bij Oranje in de poule zit – levert je in het 1X2 spelsysteem een beloning van x 2.95 keer je inleg op. Wint Slovenië volgens jou deze oefenwedstrijd dan wordt er door de bookmakers een aantrekkelijke quotering van gemiddeld x 2.35 keer je inleg uitbetaald.

De hoogste pre-fase quotering van deze wedstrijd staat genoteerd bij een gelijkspel. Gemiddeld ontvang je x 3.05 het speelbedrag terug als er geen winnaar uit de bus komt.

De oefenwedstrijd Noord-Macedonië – Slovenië wordt gespeeld op dinsdag 1 juni om 18:00 uur in de National Arena Toshe Proeski te Skopje (Noord-Macedonië). Gaan de Noord-Macedoniërs een goede indruk maken voor de EK wedstrijd over enkele weken tegen Oranje? Volg al het voetbal voor en tijdens het EK via VoetbalGokken.nl!


Reacties

riesjart
2 juni 2021

Zoals Noord-Macedonie tegen Slovenie speelde kan Oranje ze wel aan.

3 weken geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

18 juni 2021     1 REACTIE

Pakt Oranje ook de volle buit tegen Noord-Macedonië?

Het Nederlands elftal staat eerste in Groep C van de EURO2020 en is zeker van een plek in de achtste finales. Om de e...

Lees meer
18 juni 2021     2 REACTIES

Wie wordt de winnaar bij Spanje – Polen?

Aanstaande zaterdag wordt in Sevilla de EK wedstrijd Spanje – Polen gespeeld. In Groep E staan Slowakije en Zweden bo...

Lees meer
18 juni 2021     3 REACTIES

Kan Portugal ook van Duitsland winnen?

Aanstaande zaterdag gaan Portugal en Duitsland tegen elkaar strijden voor de beste plek in Groep F. In de ‘poule des ...

Lees meer
18 juni 2021     1 REACTIE

Italië en Wales strijden om beste plek in Groep A

In Groep A gaan Italië en Wales zondag tegen elkaar de strijd aan om de beste positie in de poule. De Italianen staan...

Lees meer
Eerlijke informatie
Altijd up-to-date
De beste bonussen
Win strategieën