Bookmaker
23/11/2022

Win bij TOTO dit WK een goudstaaf t.w.v. €57.000

Win bij TOTO dit WK een goudstaaf t.w.v. €57.000

Bij TOTO is jouw weddenschap tijdens het WK 2022 voetbal in Qatar misschien wel goud waard. En dan bedoelen we letterlijk goud! Bookmaker TOTO verloot namelijk een fysiek echte goudstaaf t.w.v. €57.000 onder alle deelnemende spelers. Als we naar de huidige goudkoers kijken, komt dat al snel neer op maar liefst een goudbaar van 1 kilogram. Een flinke jongen dus en misschien strak wel van jou!

Hoe maak ik kans op deze goudstaaf?

Voor iedere weddenschap van tenminste €10,00 die jij inzet op het WK 2022, tot aan de finale op 18 december, ontvang je van de bookmaker een ticket. Met een ticket speel je automatisch mee en maak jij kans op deze unieke prijs. Per dag is het mogelijk één ticket te scoren. Hoe vaker je dus speelt dit WK bij TOTO, hoe groter de kans op het goud!

TOTO goudstaaf

Verantwoord spelen

TOTO vindt het belangrijk dat er verantwoord gespeeld wordt. Dit is de reden dat je tijdens het toernooi maximaal één ticket per dag kan scoren voor de loting. Dus €30 wedden op dezelfde dag, levert je één ticket op en niet drie tickets.

Ga jij voor goud?

Dus ga jij net als het Nederlands Elftal dit WK voor goud? Plaats je WK weddenschappen bij TOTO en wie weet is deze goudbaar straks wel van jou! Op 30 november en op 19 december 2022 komt TOTO met een update en krijgen alle deelnemende spelers een status update met het tussentijdse en totaal aantal verdiende tickets. Ben jij de gelukkige winnaar en win jij die felbegeerde 1 kg goudstaaf? TOTO neemt binnen drie dagen na de trekking contact met je op! Zorg dus dat al je contactgegevens correct ingevuld zijn.
 Let op: Deze promotie is beschikbaar vanaf 24 jaar of ouder en zit gebonden aan enkele voorwaarden. De volledige voorwaarden voor deze promotie zijn terug op de speciale actiepagina terug te vinden.

De beste Online Bookmakers