Win strategieën
01/04/202017.324 weergaven

Spelen bij meerdere bookmakers levert geld op!

Je heb ongetwijfeld moeite gedaan om de perfecte bookmaker te vinden. Heel verstandig, want alleen met de juiste bookmaker haal je alles uit je voetbalweddenschappen! Toch is het zonde om het bij dat ene online wedkantoor te laten. Wedden bij meerdere bookmakers levert namelijk geld op. Hoe? Als je verder leest, kom je daar snel achter.    

Extra speelgeld verdienen met welkomstbonussen

Er valt heel wat extra geld te verdienen met een welkomstbonus. Dat extra bedrag loopt alleen maar verder op als je je bij meerdere bookmakers inschrijft. Want vrijwel overal word je ontvangen met een welkomstgeschenk. De ene bookmaker beloont je met een free bet of risicovrije weddenschap, terwijl de andere bookie misschien gratis speelgeld of een 100% stortingsbonus weggeeft. Tel al die verschillende welkomstbonussen bij elkaar op en je hebt heel wat geld bij elkaar geschraapt waarmee je kunt wedden. Het is natuurlijk wel te hopen dat die gratis weddenschappen en dat gratis speelgeld goed zijn voor een mooi winstbedrag. Maar dat heb je helemaal zelf in de hand. Je mag namelijk zelf beslissen voor welke voetbalweddenschappen je die welkomstbonussen gaat gebruiken. 

Hoe meer accounts, hoe meer bonusacties

Een account bij meerdere bookmakers levert je automatisch meer kans op mooie bonusacties op. En dan hebben we het niet alleen over de welkomstbonussen. Zodra je eenmaal lid bent en actief aan het wedden gaat, kom je er al snel achter dat er nog meer bonussen voor je klaarliggen. Staat er niets interessants op de promotiepagina van bookmaker A? Geen probleem, want op dat moment heeft bookmaker B misschien wel een mooie actie lopen. Bonusacties leveren altijd een voordeel op. Zo kun je risicoloos wedden omdat je de inzet bij een verloren weddenschap gewoon weer terug krijgt gestort. Of de bookmaker heeft een gratis live weddenschap voor je klaarliggen als je gedurende week een x aantal pre-match weddenschappen hebt geplaatst. Heb je een account bij meerdere wedkantoren, dan valt er vrijwel wekelijks extra geld te verdienen aan bonusacties. Let wel altijd op de bonusvoorwaarden voordat je fanatiek aan het wedden gaat. Niets is zo vervelend als dat je extra speelgeld misloopt doordat je niet aan de voorwaarden voldoet.

Extra geld overhouden aan verschillen in quoteringen

Het zijn niet alleen de bonusacties die extra geld opleveren. Met een account bij meerdere bookmakers profiteer je namelijk ook van de verschillen in quoteringen. Elk online wedkantoor bepaalt zelf welke quoteringen er achter de weddenschappen komen te staan. De getallen liggen meestal vrij dicht bij elkaar, maar er zijn wel degelijk verschillen. Winst voor AZ kan bij de ene bookmaker goed zijn voor een quotering van 2.34, terwijl de ander de weddenschap een waarde toekent van 2.37. Dit lijkt misschien niet veel, maar na verloop van tijd loopt die extra winst toch behoorlijk op. Het kan natuurlijk zo zijn dat je de quoteringen sowieso in de gaten houdt wanneer je op zoek gaat naar een bookmaker. Maar die tactiek is niet waterdicht. Zelfs bookmakers die graag aan de bovenkant van de markt opereren, bieden niet altijd de allerhoogste quoteringen. Het kan gunstig zijn om bij bepaalde voetbalwedstrijden of -weddenschappen naar de concurrentie te gaan. Op dat moment komt het goed van pas dat je een account hebt bij meerdere bookmakers. Wedden op een overwinning voor Manchester City in de derby tegen United is misschien het gunstigst bij bookmaker A. Ga je de dag erna voor een over/under weddenschap bij de wedstrijd tussen Sevilla en Getafe, dan kan het slimmer zijn om voor bookmaker B te kiezen. Spelen bij meerder bookmakers levert dus geld op, en dat terwijl je er maar weinig extra’s voor hoeft te doen. Al moet je je wel aanwennen om bij elke weddenschap een vergelijkingsonderzoek te doen. Bij live wedden is dat overigens een stuk lastiger dan bij pre-match wedden. 

Live wedden: houd de bookmakers scherp in de gaten

Bij pre-match weddenschappen is het redelijk eenvoudig om de beste bookmaker voor jouw weddenschap te vinden. Je gaat gewoon de platforms langs waar je een account hebt en je kijkt waar de quotering het hoogst is. Makkelijker kan het niet. Bij live weddenschappen komt er wat meer kijken, zeker als je er het maximale uit wilt halen. Heb je een spelersaccount bij drie verschillende bookmakers? Begin dan alvast met voorbereiden voordat de wedstrijd begint. De quoteringen geven aan hoe een bookmaker de kansen inschat als de spelers nog niet eens op het veld staan. Dat zijn belangrijke gegevens, aangezien die quoteringen het uitgangspunt blijven als de wedstrijd eenmaal bezig is. Een bookmaker die extra hoog inzet op een overwinning voor Manchester City blijft gedurende de hele match vaak vasthouden aan die relatief hoge quotering. Zelfs als blijkt dat United de touwtjes in handen heeft en dat een overwinning voor Manchester City steeds onwaarschijnlijker wordt. Je weet dus meteen welke bookie je scherp in de gaten moet houden als je je goed voorbereidt op je live weddenschap! Toch is het bij live wedden belangrijk dat je de platforms van al jouw online bookmakers open hebt staan. Alleen zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt op het moment dat je die voetbalweddenschap plaatst. 

2 bookmakers + 1 surebet = winst

Voor de gevorderde voetbalwedder is er nóg een manier om extra geld over te houden aan meerdere spelersaccounts. Want door bij meerdere bookmakers te spelen, kwalificeer je jezelf voor een surebet. Met een surebet heb je de kans om twee bookmakers tegen elkaar uit te spelen. De verschillen in quoteringen zijn namelijk zo groot dat je altijd winst maakt, ongeacht hoe de wedstrijd verloopt. Stel je gaat voor een over/under weddenschap waarbij je je richt op het aantal doelpunten. Bij de ene bookmaker zet je in op ‘meer dan 2.5 doelpunten’, terwijl er op het wedbriefje bij de andere bookmaker ‘minder dan 2.5 doelpunten’ staat. Van deze twee weddenschappen ga je er sowieso één verliezen, maar ook één winnen. Als de verschillen in quoteringen maar groot genoeg zijn, dan maak je automatisch winst. De uitslag is verder niet van belang. Spelen bij twee bookmakers levert dankzij die surebet gegarandeerd geld op.

Maar ondanks dat er bij veel voetbalweddenschappen verschillende quoteringen te zien zijn, zit er maar af en toe een surebet tussen. Meestal zijn de verschillen gewoon te klein om deze strategie toe te passen. Er gaat ook heel wat rekenwerk aan vooraf om zo’n surebet te vinden. Gelukkig wordt het lastigste werk wel voor je gedaan, want online zijn de nodige rekentools te vinden die je naar de openstaande surebets leiden. Al moet je snel zijn; een surebet is namelijk zo weer verdwenen doordat de bookmakers de quoteringen gaan aanpassen. Wie net begint met wedden op voetbal, kan het fenomeen surebet overigens beter even overslaan. Je moet namelijk precies weten wat je doet, snel kunnen reageren én je moet stressbestendig zijn. Er zijn maar weinig beginnende voetbalwedders die aan al deze punten voldoen. 

Ben jij geschikt om met meerdere accounts te spelen?

Wedden bij meerdere bookmakers kan financieel erg aantrekkelijk zijn. Het maakt daarbij niet uit of je profiteert van de vele extra bonusacties, of je gebruikmaakt van de verschillen in quoteringen óf dat je graag voor een surebet gaat. Al deze punten leveren je namelijk een voordeel op ten opzichte van voetbalwedders die maar één spelersaccount hebben. Moet je dan meteen maar dat tweede, derde of misschien zelfs vierde account aanmaken? Zeker niet! Bedenk je eerst of jouw speelstijl wel geschikt is om te gaan wedden bij meerdere bookmakers. Plaats je maar af en toe een weddenschap en heb je geen zin om intensief bezig te zijn met voetbalwedden, houd het dan maar bij één bookmaker. Dit is overzichtelijk en levert je nog steeds de nodige spanning op. Het is voor dit soort recreatieve wedders ook niet reëel om bij meerdere bookmakers te wedden. Zo loop je bijvoorbeeld snel tegen het minimale uitbetalingsbedrag aan. Doordat je de inzet verdeelt over meerdere gokplatforms moet je extra lang sparen voordat je aan de uitbetalingslimiet voldoet. Dat werkt niet bepaald bemoedigend. Bovendien moet je heel wat geld investeren omdat elke bookmaker met een minimaal stortingsbedrag werkt.

Als je maar weinig weddenschappen plaatst, is dat eigenlijk niet haalbaar. Wedden bij meerdere bookmakers loont zich pas echt wanneer je fanatiek bezig bent met wedden op voetbal. Je zit er graag bovenop, je wilt het maximale uit je weddenschappen halen en je vindt het niet erg om veel tijd in je hobby te steken. Herken je jezelf hierin? Ga dan maar vast op zoek naar een tweede bookmaker. De meeste voetbalwedders stoppen met zoeken zodra ze twee of drie spelersaccounts hebben. Met meer accounts wordt het voetbalwedden onnodig ingewikkeld. En waarom zou je ook, want met die twee of drie spelersaccounts heb je genoeg kans om alles uit je weddenschappen te halen.

Verbreed je kennis met deze artikelen

79e minuut strategie

Win strategieën
13/05/2019

Bankroll management bij voetbal wedden

Win strategieën
15/04/2016

Gokken op voetbal volgens het taartmodel

Win strategieën
15/08/2016

Gegarandeerd winst met Surebets

Win strategieën
21/04/2014

De beste Online Bookmakers