Algemeen
27/03/2020 4.437 weergaven

Live score, tussenstanden en uitslagen bij wedden

Als echte voetbalfan blijf je graag op de hoogte van wat er allemaal speelt. Alleen is het vrijwel onmogelijk om alle interessante matches live te volgen. Die spannende derby tussen AC Milaan en Inter wordt misschien tegelijkertijd uitgezonden met die beslissende wedstrijd uit de Engelse Premier League. En natuurlijk wil je ondertussen ook nog meekrijgen hoe de duels in de Nederlandse competitie ervoor staan. Het is daarom erg prettig dat de bookmaker je via tussenstanden, uitslagen en live scores exact laat weten hoe de situatie op de (inter)nationale voetbalvelden is. Deze live tussenstanden, scores en uitslagen zijn natuurlijk niet alleen bedoeld voor de geïnteresseerde voetbalfan. Want juist voor je voetbalweddenschappen zijn deze gegevens essentieel. Kun jij niet wachten om je vol overgave op het live wedden te storten? Dan wordt het hoog tijd om je eens goed in al deze data te verdiepen! 

Realtime weten wat er op de voetbalvelden speelt

Bookmakers doen er alles aan om het jou zo makkelijk en vooral comfortabel mogelijk te maken. Dat betekent ook dat je alle essentiële voetbalinformatie op dat ene gokplatform kunt vinden. Tenminste, als jij een bookmaker hebt die zich actief bezighoudt met live wedden. Deze bookies weten namelijk hoe belangrijk live scores, tussenstanden en uitslagen zijn voor jouw voetbalweddenschappen. Dankzij de live voetbaldata van de bookmaker kun je in één oogopslag ziet wat er gebeurt in de wedstrijden die jou interesseren. Als er een doelpunt valt, zie je dat direct terug bij de live scores. Gaat de Milanese stadsderby van een 1-0 naar een 1-1 en uiteindelijk een 2-1? Elk doelpunt dat valt, zie je realtime (voor zover dat mogelijk is) op je scherm verschijnen. Ook de lijst met live tussenstanden biedt interessante informatie. Zo zie je namelijk meteen hoe alle wedstrijden in de Eredivisie, Premier League, Bundesliga, Serie A en in de andere grote competities ervoor staan. Deze informatie zorgt ervoor dat je realtime weet wat er allemaal speelt. Daar maak jij als voetbalwedder natuurlijk slim gebruik van! De wedstrijduitslagen hebben minder invloed op je weddenschappen. Toch zijn ook deze gegevens van groot belang voor iedereen die zich in de wereld van het voetbalwedden stort. 

Live scores: durf jij snel conclusies te trekken?

Zodra er een doelpunt valt, heeft dat direct invloed op de wedstrijd én op een eventuele weddenschap. Zelfs als je de wedstrijd niet vanaf de eerste minuut aan het volgen bent, kun je je conclusies trekken. Komt een topclub als Manchester City halverwege de eerste helft op een 2-0 voorsprong, dan mag je ervan uitgaan dat er nog meerdere goals gaan vallen. Die realtime melding van het tweede doelpunt kan zomaar een reden zijn om een over/under weddenschap aan te gaan. Met een ‘over 2.5 goals’ zit je redelijk veilig, al durf je misschien ook wel in te zetten op meer dan 3.5 of 4.5 doelpunten. De live scores zorgen ervoor dat je gemakkelijk meerdere wedstrijden tegelijkertijd kunt volgen. Van tevoren weet je nog niet op welke duels je geld in gaat zetten, want je laat je leiden door wat er op de voetbalvelden gebeurt. Je moet wel snel durven beslissen nadat het doelpunt is gevallen. Alleen zo profiteer je van goede quoteringen. De live scores leiden je natuurlijk niet alleen naar winnende over/under weddenschappen. Wedopties zoals de 1x2 weddenschap of Both Teams to Score zijn minstens zo geschikt. Bij de meer ingewikkelde opties zoals een correcte score of halftime/fulltime weddenschap is het niet verstandig om direct op de live scores te reageren. Dit soort weddenschappen vragen nu eenmaal om meer onderzoek voordat je definitief je geld inzet. 

Live tussenstanden: efficiënt op zoek naar de perfecte wedstrijd

Live scores kunnen je zomaar een bepaalde richting opsturen. Maar vergeet ook de live tussenstanden niet als je wilt gaan wedden op voetbal. Zodra de wedstrijden eenmaal goed op gang zijn, bieden de live tussenstanden waardevolle informatie. Staat het na een half uur voetbal nog steeds 0-0 in de kraker tussen Juventus en Internazionale? Je weet dan dat het weinig nut heeft om je op deze Italiaanse derby te focussen. Het kan hier nog alle kanten op, dus je kunt je tijd en energie voorlopig beter in een andere wedstrijd steken. Misschien valt je oog wel op een duel uit de onderste regionen van de Bundesliga. Zelfs als normaal gesproken niet geïnteresseerd bent in clubs als Mainz 05 en Augsburg, kan de live tussenstand je snel op andere gedachten brengen. Het is overigens niet verstandig om blind in te zetten aan de hand van een tussenstand, zeker niet als je maar weinig kennis hebt van de clubs die op het veld staan. Het beste kun je de lijst met live tussenstanden beschouwen een efficiënte tool om de interessantste voetbalwedstrijden eruit te filteren. Daarna is het nog steeds zaak om kort in de statistieken te duiken. Zo weet je wat je van de wedstrijd tussen Mainz 05 en Augsburg kunt verwachten, en dat komt jouw voorspelling meteen ten goede.

Voetbaluitslagen: hoe is de laatste speelronde verlopen?

De toss is achter de rug en de scheidsrechter fluit voor de aftrap. Vanaf dat moment begint er een 90 minuten lange strijd om de winst. Tijdens die 90 minuten helpen de live scores en live tussenstanden je door de wedstrijd heen. Niet alleen deze wedstrijd, maar ook alle andere interessante voetbalduels die tegelijkertijd op het programma staan. Dankzij de live scores en tussenstanden weet je precies hoe het ervoor staat en waar je kansen liggen voor een mooie live weddenschap. De voetbaluitslagen vallen wat dat betreft in een iets andere categorie. Voor de wedstrijden die nu bezig zijn, zijn de vele uitslagen totaal niet relevant. Al betekent dat niet dat je de resultaten compleet moet negeren. Na afloop van het wedstrijddag kan het namelijk heel nuttig zijn om eens door het lijst met uitslagen heen te scrollen. Zo ontdek je misschien wel dat de nummer vijf van de competitie overtuigend heeft gewonnen van een echte topclub. Dat kan natuurlijk geluk zijn, maar het kan ook betekenen dat het elftal gewoon goed in vorm is. Zo’n verrassende uitslag kan een reden zijn om een bepaalde club eens extra in de gaten te houden. Bovendien biedt de lijst met voetbaluitslagen je een duidelijk overzicht van alles wat er in de laatste speelronde is gebeurt. Welke clubs hebben gewonnen en welke hebben verloren? Als je een competitie op de voet volgt, weet je precies wat die overwinningen of verliezen betekenen voor de stand. En daar kun jij bij de volgende speelronde weer handig op inspelen. 

Realtime notificaties via je mobiel

Veel bookmakers hebben hun platform op zo’n manier ingericht dat er een aparte plek is voor alle live voetbaldata. Met één druk op de knop kom je dus terecht bij alle tussenstanden, live scores en wedstrijduitslagen. Handig natuurlijk, maar je moet nog steeds zelf een aantal handelingen uitvoeren voordat je bij die gegevens bent. Je laptop moet worden opgestart, je moet naar het gokplatform toe en binnen dat platform moet je weer op zoek naar de juiste gegevens over de wedstrijden en competities waarin jij geïnteresseerd bent. En dan nog heb je alleen maar de gegevens bij de hand die op dat moment beschikbaar zijn. Een kwartier later is de situatie op een deel van de voetbalvelden alweer heel anders. Je moet er dus echt bovenop blijven zitten als je deze data voor je voetbalweddenschappen wilt gebruiken. Er zijn misschien genoeg dagen waarop het geen probleem is om uren achter de laptop door te brengen. Maar je hebt niet altijd tijd en/of zin om zo fanatiek bovenop al die wedstrijden te zitten. Moet je die mooie live matches dan maar aan je voorbij laten gaan? Absoluut niet! Via notificaties op je mobiel geeft de bookmaker je diezelfde handige informatie over de wedstrijden door. Je krijgt bericht zodra er een doelpunt valt en als de wedstrijd is afgelopen kom je snel te weten welke club gewonnen heeft. Je blijft dus goed op de hoogte zonder dat je er enige moeite voor hoeft te doen. Vooral de live scores kunnen aanleiding zijn om je tussendoor toch even in de wedstrijden te verdiepen. Wie weet pak je zomaar wat winst mee. 

Volop live scores en tussenstanden… maar niet van alle competities

Tussenstanden, live scores en uitslagen spelen een steeds grotere rol bij de bookmakers. Ook als voetbalwedder kunt je niet meer om dit soort data heen, vooral niet als je graag live je weddenschappen plaatst. Wees je er wel van bewust dat bookmakers voornamelijk informatie van de grotere competities en toernooien met je delen. Zo is er volop aandacht voor de Eredivisie, Premier League, Serie A en Primera División. En natuurlijk staan toernooien zoals de Champions League, Europa League en het EK of WK ook in het rijtje. Voor de kleinere voetbalcompetities en lagere divisies is helaas geen plek. Houd daar rekening mee als je je mobiel instelt voor notificaties óf als je de lijst met live scores en tussenstanden op het platform van de bookmaker bekijkt.

Verbreed je kennis met deze artikelen

Eerlijke informatie

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën

Win strategieën

Win door het toepassen van de beste strategieën via onze site!