Win strategieën
11/03/20222.130 weergaven

Maak slim gebruik van live match alerts

Je krijgt er op een dag vast tientallen van binnen op je telefoon: pushberichten. Moet je dan ook nog de live match alerts van de bookmaker aanzetten? Jazeker! Als je slim gebruikmaakt van deze pushmeldingen, heb je namelijk echt een voordeel bij het wedden op voetbal. Je bepaalt bovendien zelf van welke wedstrijden je de live match alerts wilt ontvangen, dus je wordt niet overladen met allerlei onnodige informatie. Activeer de pushmeldingen, ontvang updates over live wedstrijden en onderneem direct actie als dat nodig is. Dankzij die pushnotificaties zit je er echt bovenop en mis je helemaal niets meer.

Live match alerts: de perfecte remedie tegen FOMO

Er gebeurt veel in de voetbalwereld. Tijdens die drukbezette Champions League-avond kijk je het liefst naar Real Madrid – Paris Saint-Germain én naar Manchester City – Bayern München. Maar ja, beide wedstrijden hebben hun aftrap op exact hetzelfde moment. Dus zit er niets anders op dan continu heen en weer zappen, met als risico dat je toch een paar van de belangrijkste momenten mist. Zodra je na 10 minuten weer overschakelt naar de wedstrijd in het Bernabéu stadion, blijkt opeens dat die 0-0 stand is veranderd naar een 1-1. Er is blijkbaar veel gebeurd terwijl jij even je blik op Manchester had staan…

 

FOMO (Fear Of Missing Out) is een bekend fenomeen in de wereld van het online wedden. Er zijn zo veel boeiende voetbalmatches om in de gaten te houden, dat het lastig kiezen is en dat je bang bent om belangrijke zaken te missen. Als je je op de ene wedstrijd focust, weet je niet wat er op het andere voetbalveld gebeurt. Zeker op die dagen met een overvolle voetbalprogrammering heb je vaak het idee dat je veel mist. Gelukkig hebben de bookmakers daar een antwoord op. Via pushmeldingen houden ze je continu op de hoogte van alle live actie op de velden en meer. Zo worden die live match alerts een bijna onmisbaar hulpmiddel voor iedere voetbalfan die graag een gokje waagt.

Een goal, gemiste penalty of wissel? De bookmaker meldt het!

Via live match alerts geeft de bookmaker je informatie over de belangrijkste zaken die op het veld gebeuren. Wordt er gescoord? Jij weet het meteen. Is er een overtreding geweest in het strafschopgebied en wijst de scheidsrechter vastberaden naar de penaltystip? Je krijgt direct een melding of die penalty erin ging óf dat de keeper kalm genoeg bleef en zonder twijfelen de juiste hoek indook. Ook corners, wissels, kaarten en de stand bij rust zijn zaken waar de bookmakers graag via pushmeldingen over communiceren. Met dit soort informatie op je telefoon, bespaar je jezelf een hoop tijd. Want opeens is het niet meer nodig om 90 minuten bovenop die wedstrijd te zitten. De belangrijkste informatie komt gewoon bij je binnen, en daar kun jij handig gebruik van maken.

Je beperkt jezelf als je die live match alerts uitzet

Er zijn maar weinig voetbalwedstrijden van begin tot eind spannend. Grote kans dat je na minutenlang heen-en-weer getik toch liever overschakelt op een andere live match. Maar daarmee creëer je ook een extra obstakel voor je jezelf. Aangezien je je focus verlegt, raak je het zicht op die eerste wedstrijd kwijt. Dit kan direct gevolgen hebben voor je winkansen!

Normaal gesproken zijn je winkansen bij een live weddenschap het grootst als de wedstrijd vanaf de eerste minuten volgt. Zo zie je precies welke ploeg op welk moment dominant is en waar de meeste kansen liggen. Het maakt niet eens uit of je de match via een livestream volgt óf dat je gebruikmaakt van de live statistieken in combinatie met een computersimulatie. Want zodra er aanwijzingen zijn dat de druk op het veld wordt opgevoerd, is het voor jou tijd om actie te ondernemen.

Door de alsmaar veranderende odds is timing alles bij een live voetbalweddenschap. Wacht je té lang met inzetten, dan gaan de odds veel lager zijn dan je had gehoopt. Juist daarom is het zo cruciaal om de wedstrijd zo goed mogelijk te volgen. Op deze manier zie dat doelpunt van Lewandowsky of Mbappé al ruim van tevoren aankomen en kun je een voorspelling doorgeven voordat de bookmaker de quotering naar beneden bijstelt. Toch beperk je jezelf ook als je zo fanatiek met één voetbalmatch bezig bent. In die 90 minuten had je namelijk veel meer wedstrijden kunnen volgen dan die ene. Financieel gezien betekent dat dat je winst misloopt, puur omdat je maar één duel tegelijk concentreert. Zet je de live match alerts aan, dan merk je meteen dat het ook anders kan.

Slim omgaan met live match alerts verhoogt de winst

Live match alerts geven je een groot voordeel. Tenminste, als je ze op een strategische manier gebruikt. Het grote voordeel van deze live match alerts is namelijk dat je de aandacht slim kunt verdelen en daardoor winst maken met meerdere matches tegelijk. Want waarom zou je in een periode van 90 minuten maar op één wedstrijd wedden als je er ook drie of vier in de gaten kunt houden?

Via pushmelden leer je alles over doelpunten, penalty’s, wissels, kaarten en meer. Je hoeft een wedstrijd dus niet continu in de gaten te houden om te weten wat er speelt. Het voordeel hiervan is dat je op meerdere interessante duels tegelijk kunt wedden. Misschien is deze zondagmiddag wel gevuld met drie Premier League-duels waar je maar moeilijk uit kunt kiezen. Activeer gewoon de live match alerts en je bent klaar om alle drie de wedstrijden tegelijkertijd te volgen. En natuurlijk pak je dan ook meerdere weddenschappen mee.

Dankzij de live match alerts zie je direct waar je aandacht nodig is. Stel je krijgt een melding dat Liverpool’s topscorer in de 34e minuut gewisseld wordt wegens een blessure. Dan is het zaak om even naar die wedstrijd over te schakelen om te kijken wat daarvan de gevolgen zijn. Misschien moet Liverpool echt even omschakelen en beginnen er kansen te komen aan de andere kant. Dankzij die live match alert kun jij daar snel op inspelen. Komt er melding van een goal bij Tottenham – Aston Villa? Hoog tijd om van Anfield Road naar het Tottenham Hotspur Stadion te gaan om te voorspellen of er in de komende 10 minuten nóg een goal valt of niet. Zorg trouwens wel dat je die pushmeldingen zoveel mogelijk gebruikt in combinatie met live statistieken en/of een livestream. De live match alerts zijn een handig hulpmiddel om op het juiste moment van wedstrijd naar wedstrijd te hoppen, maar uiteindelijk heb je meer concrete informatie nodig wanneer je daadwerkelijk die weddenschap plaatst.

Het wedden op voetbal gaat door als je van huis bent

Je wilt zoveel mogelijk winst maken met je voetbalweddenschappen. Hoe meer wedstrijden je tegelijk volgt, hoe groter de kans dat je bankroll in korte tijd flink groeit. De live match alerts zijn daarom een essentieel onderdeel van je wedstrategie. Maar je gebruikt ze niet alleen als je vanuit je luie stoel op meerdere voetbalduels tegelijk wilt wedden. Activeer de live match alerts vooral ook wanneer je geld wilt inzetten op die ene Eredivisie-kraker, maar je helaas geen tijd hebt om naar de wedstrijd te kijken. Werk, een dringende afspraak of een te lange wachttijd in de file… het kan er allemaal voor zorgen dat je die kraker moet missen. Op dat soort momenten zijn de live match alerts ideaal om tussendoor tóch een weddenschap te kunnen plaatsen. Je weet precies wanneer je je even op de wedstrijd moet focussen, voor je je weer op dat verjaardagsgezelschap stort.

Welke meldingen wil jij op je telefoon ontvangen?

Juist als je van huis bent, is het belangrijk dat je niet wordt lastiggevallen met allerlei live alerts van wedstrijden die je niet interesseren. Dat gebeurt ook niet, want je geeft zelf aan welke meldingen je precies wilt ontvangen. Zo krijg je alleen live updates van Ajax – Feyenoord en niet van bijvoorbeeld RKC – FC Groningen. Denk er wel aan dat je er actief achteraan moet als je de live match alerts wilt ontvangen. Alleen wanneer jij de meldingen aanzet, brengt de bookmaker je op de hoogte van alles wat er speelt. Maar er is meer! Bookmakers gebruiken de pushberichten namelijk ook om te communiceren over je gewonnen/verloren weddenschappen. Je krijgt vanzelf een melding óf en hoeveel winst je hebt gemaakt. En wat te denken van die nieuwe bonusactie die zojuist is gelanceerd? Alles wat écht belangrijk is voor jouw voetbalweddenschappen, komt gewoon met een melding op je telefoon binnen.

De ene bookmaker is de andere niet

Bookmakers en pushnotificaties zijn een goede combinatie. Toch is niet elk gokbedrijf even fanatiek met het doorgeven van allerlei live match alerts. Bet365 is echt zo’n bookmaker die je tijdens de wedstrijd optimaal op de hoogte houdt van alles wat er zich op het veld afspeelt. Maar niet overal heb je zoveel geluk. Kies dus wijselijk als je graag wilt profiteren van de voordelen die de live match alerts jou brengen!

Verbreed je kennis met deze artikelen

79e minuut strategie

Win strategieën
13/05/2019

Bankroll management bij voetbal wedden

Win strategieën
15/04/2016

Gokken op voetbal volgens het taartmodel

Win strategieën
15/08/2016

Gegarandeerd winst met Surebets

Win strategieën
21/04/2014

De beste Online Bookmakers