Voetbal gokken met NETELLER

Dit bericht delen
17 september 2015     0 REACTIES

Stel je is even voor dat je een flink bedrag hebt gewonnen met gokken op voetbal. Je wilt geen enkele vorm van risico lopen en wilt dit “flinke” bedrag dat je gewonnen hebt, zo snel mogelijk naar je persoonlijke betaalrekening overmaken. Dit om zeker te zijn dat het geldbedrag voor jou veilig staat. Het online betalings-systeem “Neteller” biedt de uitkomst en oplossing om super snel en zonder enig risico “jou gewonnen geld” uit te laten betalen.

Betalingssysteem Neteller is opgericht in 1999 en èèn van de eerste online betalingsmogelijkheden. Het betalingssysteem is de online methode om snel betalingen op het internet te regelen. Kort en simpel gezegd is NETELLER een online betaalpasje (letterlijk en figuurlijk) waarmee je binnen “no time” op een makkelijke en veilige manier geld kan storten en uitbetalen naar je persoonlijke bankrekening.

 

neteller_website
Klik op de afbeelding om naar Neteller.com te gaan…

 

Een internet bankrekening als die van Neteller wordt door veel winstgevende en professionele voetbal gokkers gebruikt. Dit om snel en efficiënt geld te storten en op te nemen van de bookmaker account-rekening. Als speler en klant kan je op deze manier snel over je geld beschikken. Natuurlijk geeft het ook gewoon een veilig gevoel wanneer jou overwinning gewoon op je eigen persoonlijke bankrekening staat in tegenstelling tot je account-rekening bij de desbetreffende bookmaker.

Kosten die voor Neteller in rekening worden gebracht, neemt de bookmakers meestal voor hun eigen rekening. Dit maakt het gebruik van Neteller zo goed als kosteloos voor haar gebruikers. Ook is het mogelijk bij verschillende webwinkels in elke denkbare categorie te betalen met het betalings-systeem. Betalen met Neteller bij webwinkels is geheel gratis! Dit is de ideale oplossing om als Neteller gebruiker, je gewonnen bedragen “buiten je persoonlijke bankrekening om” te spenderen. Wanneer je namelijk gebruik maakt van een betaalrekening als Neteller, dien je zelf de gok-winsten aan  de belastingdienst door te geven. Kies je ervoor om geld van je Neteller rekening naar je persoonlijke bankrekening over te schrijven, wordt er 2,95% provisie ingehouden over het totale opgenomen bedrag.

Een handige optie die Neteller haar klanten biedt is de Neteller Pinpas. Met deze pinpas kan jij als klant, net als je normale bankpas, geld opnemen uit de muur of pinnen in de winkels. De Neteller Pinpas is van Mastercard en dus wereldwijd te gebruiken. Het pinnen in winkels is gratis. Wens je een geldbedrag op te nemen uit een bankautomaat, kan dit tot maximaal 750,- euro per dag en wordt er 3 euro per keer in rekening gebracht.

Profiteer van onze “10% extra stortingsactie!”

Wanneer je besluit een rekening te openen bij Neteller, hebben wij in samenwerking met Neteller een unieke actie voor onze bezoekers. Iedere bezoeker van onze website die een Neteller rekening opent, wordt er bij de eerste transactie die je met je nieuwe online betaalrekening maakt, 10% extra op je rekening gestort . Stel je zet bijvoorbeeld 75 euro op je account bij bookmaker Unibet door middel van je Neteller betaalrekening, dan wordt je met een 7,50 euro extra op je Neteller rekening gespekt. Open hier een Neteller betaalrekening!

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

17 juli 2019     0 REACTIES

Bayern München treedt aan tegen Real Madrid in de ICC

De zevende editie van de International Champions Cup 2019 wordt gehouden in de USA. Aanstaande zondag spelen Bayern Mün...

Lees meer
17 juli 2019     0 REACTIES

Pak 13 (!) keer je inzet bij beslissende rol Mané in Afrika C...

Senegal en Algerije gaan vrijdagavond bepalen wie er met de felbegeerde beker van de Afrika Cup vandoor gaat. Het decor...

Lees meer
16 juli 2019     0 REACTIES

Topscorer Ighalo scoort opnieuw openingsdoelpunt voor 4,85 ke...

Aanstaande woensdag strijden Tunesië en Nigeria in de troostfinale voor de derde plaats van de Afrika Cup. Beide landen...

Lees meer
15 juli 2019     2 REACTIES

PSV thuis tegen FC Basel in voorronde Champions League

De bookmakers grijpen de seizoenstart aan om de pre-wedstrijdquoteringen direct knalhoog in te schalen. Net als de voet...

Lees meer
Eerlijke informatie
Altijd up-to-date
De beste bonussen
Win strategieën