Speluitleg
15/05/201912.472 weergaven

Wat is een Sure bet?

Als u zich begeeft in de wereld van gokken op een sport wedstrijden, voetbal of een andere gebeurtenis hoort of bent u vast een keer de term ‘Sure Bet’ tegen gekomen.

Maar wat is een Sure bet eigenlijk?

Men spreekt van een sure bet als er op een wedstrijd wordt ingezet bij verschillende bookmakers. Er worden dan bijvoorbeeld 3 inzetten (stakes) gedaan bij verschillende bookmakers, waardoor er in ieder geval minimaal 1 keer gewonnen gaat worden. Hierbij maakt het dus niet uit wat uiteindelijk de uitslag van de wedstrijd zal zijn. Een sure bet met gelijke stakes komt echter heel weinig voor omdat deze weddenschappen aan een hoop invloeden onderhevig zijn waardoor de sure bet wordt verstoord.  Maar welke oorzaken verstoren een sure bet?

Lees ook: Gegarandeerd winst met Surebets

Verschillende regels bij bookmakers

Allereerst omdat veel bookmakers verschillende regels hanteren, waarbij dit soort weddenschappen soms niet een sure bet is, zoals in eerste instantie wel werd gedacht. Hierdoor worden bijvoorbeeld toch alle inzetten verloren, wat natuurlijk eeuwig zonde is. Surebets bij voetbalgokkenZo kan bijvoorbeeld een wedstrijd worden afgelast of gestaakt. Het kan dus zo zijn dat een bepaalde bookmaker ervoor kiest de sure bet te verstoren door zijn regels waardoor die inzet ongeldig of verloren zal zijn.

Verschillende inzetlimieten voor een sure bet

Ook een verschil bij bookmakers is de inzetlimiet voor een weddenschap. Deze limieten zijn vastgelegd en beschreven in het reglement of de voorwaarden van de bookmakers. Er moet ontzettend goed gekeken worden naar de inzetlimieten omdat anders een sure bet inleg gevaar loopt.  Houdt daar dus altijd rekening mee als u de sure bet aan het berekenen bent. Check de inzetlimieten altijd per bookmaker.

Odds veranderen steeds

Uiteraard is dit ook een oorzaak van een verstoorde sure bet. Odds kunnen nu eenmaal flink veranderen in korte tijd. Hierdoor is een sure bet soms dus heel risicovol omdat de odds kunnen veranderen. De Bookmaker verandert de odds. Het kan ook zijn dat de bookmaker de odds zelf verandert omdat er een bepaalde situatie wordt vreest, waarbij de bookmaker zelf geen winst maakt. Als dit gebeurt is de sure bet ook verstoort.

Fouten & verkeerde berekeningen bij een Sure bet

Zowel spelers als bookmakers kunnen fouten maken. Dus ook dit kan een risico vormen in het wedden door middel van een sure bet. Veranderende odds, verkeerde berekening etc. Als u voor een sure bet wilt gaan is het raadzaam om bij zoveel mogelijk bookmakers te spelen. Kijk hier voor een lijst met betrouwbare bookmakers die wij voor u hebben geselecteerd!

Verbreed je kennis met deze artikelen

Beginners handleiding

Speluitleg
09/02/2023

Wat is Draw No Bet?

Speluitleg
19/04/2024

Wat is Live Wedden op Voetbal?

Speluitleg
22/02/2023

De beste Online Bookmakers